Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Elektrische bakfietsen

Wil je een hoogwaardige elektrische bakfiets kopen? Dan ben je bij 2wheels aan het juiste adres. Bij ons vind je onder meer elektrische bakfietsen van merken zoals Bakfiets.nl, Bertus, Johnny Loco en Soci.Bike. Breng jij straks ook je kinderen naar school en doe je boodschappen met een van de beste elektrische bakfietsen die er zijn?

Gratis proefrit
Aantrekkelijk geprijsd
Achteraf en gespreid betalen mogelijk

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nooit meer hard trappen met een e-bakfiets

Bakfietsen zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Toch moet je behoorlijk doortrappen met zo'n traditionele bakfiets. Daar heb je met een e-bakfiets geen last van. Je neemt net zo makkelijk je kinderen, je boodschappen of de hond mee in de bak, zonder dat dit je heel veel kracht kost. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Waar je ook heen moet, met een e-bakfiets ga je overal zonder moeite naartoe.

Een e-bakfiets is een uitstekend alternatief voor de (tweede) auto

Een elektrische bakfiets is bovendien een perfect alternatief voor een (tweede) auto. Volle parkeerplaats bij de supermarkt? Je e-bakfiets kun je overal kwijt. Fietsend boodschappen doen is nog gezond en milieuvriendelijk ook. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je je kinderen naar school of de zwemles brengt. En voor de snelheid hoef je het ook zeker niet te laten. Met een maximale snelheid van 25 km/h verplaats je je in de stad bijna net zo snel als wanneer je met de auto of het openbaar vervoer reist.

Diverse modellen van bakfiets.nl bij 2wheels

Als je op zoek bent naar de beste elektrische bakfiets, dan is een exemplaar van Bakfiets.nl zeker een goede optie. De CargoBike Classic werd door de Fietsersbond als beste getest. Het bedrijf uit Hoogeveen produceert verschillende modellen elektrische bakfietsen. Naast de bekroonde CargoBike is bij ons ook de CargoTrike met een bredere wegligging verkrijgbaar. Voorzien van de krachtige Shimano motor verplaats je je zonder veel inspanning van A naar B.

Bertus e-bakfiets

De Bertus e-bakfiets wordt gemaakt in de fabriek van Bakfiets.nl. Het verschil met de Bakfiets.nl modellen zit hem vooral in de lage prijs. Dit betekent natuurlijk wel dat deze e-bike is gemaakt van goedkoper materiaal en er ook is gekozen voor goedkopere onderdelen. Maar verder is het een prima bakfiets, waarvan je bij regelmatig onderhoud, lange tijd plezier zal hebben.

Johnny Loco elektrische bakfiets

Wie op zoek is naar een snelle, geruisloze en lichtgewicht bakfiets, moet zeker ook eens kijken naar de Johnny Loco elektrische bakfiets. Wij hebben drie modellen in de aanbieding: Twin Cruiser E-Cargo met de nieuwste generatie Shimano STEPS 6100 middenmotor, E-Cargo Cruiser 5.2, de ultieme retro bakfiets en de Johnny Loco E-Cargo Delivery Cruiser, een stijlvolle elektrische bezorg bakfiets waarmee je met groot gemak een bestelling van de ene naar de andere plek vervoert. Je kunt de speciaal ontworpen flightcase eventueel ook nog beplakken met het logo van jouw bedrijf.

SociBike: ouders voor ouders

De SociBike e-bakfiets is ontwikkeld door ouders die er goed over hebben nagedacht hoe je het rijden op een dergelijke fiets zo leuk, comfortabel, veilig en makkelijk mogelijk kan maken. Daar heb jij als ouder dus profijt van. De driewieler helt lichtjes mee in de bocht. Zo lijkt het net alsof je op een gewone tweewieler zit. Heerlijk fietsen dus op de SociBike!

Gratis proefrit

Zelf ervaren hoe het voelt om te rijden op een van onze e-bakfietsen? Reserveer dan een proefrit die je kunt maken vanuit onze showroom in Rijnsburg, vlakbij Leiden.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten

Verzekering afsluiten

Je kunt bij ons ook direct een verzekering afsluiten. Dat is wel zo makkelijk, bovendien ben je dan verzekerd bij een zeer betrouwbare partner: Unigarant ANWB verzekeringen.

Neem contact op

Heb je een vraag over een van onze elektrische bakfietsen of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op via info@2wheels.nl of bel naar 071-5652233. Wij helpen je graag verder!