E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Italjet motorscooters

Liefhebbers van de Italjet Dragster konden hun oren bijna niet geloven toen de Italiaanse fabrikant enkele jaren geleden aankondigde dat het een nieuwe versie van deze Italjet scooter op de markt zou brengen. Dat is inmiddels een feit en natuurlijk heeft 2wheels hem in huis! Je vindt bij ons zowel de Italjet Dragster 125cc, Italjet Dragster 200cc en de Italjet Dragster First Edition. Kom snel eens langs in onze showroom in Rijnsburg. Dan kun je de 2022-versie van deze iconische scooter met eigen ogen aanschouwen.

 Aantrekkelijk geprijsd
 Achteraf en gespreid betalen mogelijk
 Diverse leasemogelijkheden
 Gratis proefrit

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De oorspronkelijke Italjet Dragster motorscooter: een wereldhit

In 1995 bracht Italjet voor het eerst de Dragster op de markt. Deze motorscooter bleek een groot succes. Er werden van de 'Lamborghini onder de scooters' wereldwijd ruim 70.000 exemplaren verkocht. Het ontwerp van de scooter, die werd geproduceerd onder leiding van voormalig motorcoureur Leopoldo Tartarini, viel onder meer op omdat het een afwijkend model was waarbij het buizenframe in het zicht was geplaatst. Het familiebedrijf uit de Italiaanse stad Bologna dat bekend staat om zijn passie, creativiteit, stijl en innovatie, was hun tijd vaak ver vooruit. De tweewielers van de Italiaanse fabrikant worden zelfs beschouwd als kunst. Zo nam de afdeling design van het Museum of Modern Art in New York de Italjet Pack 2 zelfs op in haar collectie.

Motorscooters met design van de buitencategorie

Inmiddels staat het bedrijf onder leiding van zoon Massimo Tartarini en die verbaasde de scooterfanaten in 2018 met de presentatie van het conceptmodel van de nieuwe Italjet Dragster. Dit leidde direct tot veel enthousiasme en lovende kritieken voor het design van de buitencategorie en de toegepaste moderne technologie. De nieuwe, moderne versie van de Italjet motorscooter is overigens wel degelijk geïnspireerd op het oorspronkelijke model. Zo is bijvoorbeeld het zo kenmerkende zichtbare buizenframe ook hier van de partij. De nieuwe Italjet Dragster kun je gerust beschouwen als een remake die zeker niet onderdoet voor het origineel. Sterker nog, het is in veel opzichten nog een stap verder dan het kassucces uit de jaren '90.

Italjet Dragster First Edition: een echt collector's item

Als jij een van de gelukkigen bent die op deze speciale First Edition Italjet scooter rijdt, dan ben je in het bezit van een echt collector's item. Er zijn er namelijk maar 499 van gemaakt. Dat maakt deze motorscooter natuurlijk tot een zeer gewilde tweewieler, die hoogstwaarschijnlijk in de toekomst alleen maar meer waard zal worden. Veel liefhebbers van deze bijzondere motorscooter waren er als de kippen bij en bestelden een van de speciaal genummerde exemplaren van de Italjet Dragster First Edition nog voordat de scooter goed en wel op de markt kwam.

Italjet Dragster 125cc en Italjet Dragster 200cc

Als je geluk hebt kun je nog een exemplaar van de First Edition motorscooters bemachtigen. Je hoeft echter ook niet te treuren als dat niet het geval is. De productie van de Italjet 125cc en 200cc is inmiddels volop in gang gezet en uiteraard kun je ze kopen bij 2wheels. Weliswaar niet genummerd, lijkt de Italjet Dragster 125cc precies op de First Edition met als enig verschil dat deze verkrijgbaar is in de kleuren rood, geel en zwart. Dat geldt ook voor de Italjet Dragster 200cc die er dus wat uiterlijk betreft, precies hetzelfde uitziet. De twee Italjet motorscooters zijn voornamelijk van elkaar te onderscheiden door het vermogen. Het kleinere broertje heeft een maximaal vermogen van 12,5pk tegen 17,5pk voor de 200cc variant.

Maak een gratis proefrit op je favoriete motorscooter

Wil jij voordat je een Italjet Dragster gaat kopen, eerst weleens ondervinden hoe lekker die rijdt? Reserveer dan een proefrit vanuit onze showroom. Eenmaal zoevend over de weg, zul je er al snel van overtuigd zijn dat je nooit meer zonder een Italjet motorscooter wil!

Sluit je verzekering af bij 2wheels

Omdat je toch eerst een verzekering moet afsluiten voordat je officieel de weg op mag, kun je dat net zo goed gelijk bij ons doen. Wij zijn erkend partner van Unigarant ANWB Verzekeringen, een zeer bekende en betrouwbare verzekeraar. Zo ga jij straks goed verzekerd op weg met jouw Italjet Dragster.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over onze motorscooters of kunnen we je iets extra vertellen over de betaal- en leasemogelijkheden? Neem dan gerust contact op. Je bereikt ons via info@2wheels.nl en 071-5652233 en WhatsApp: 06-20271185.