Bakfiets.nl

 

Elektrische bakfietsen van Bakfiets.nl

Wie wil dat nu niet; een elektrische bakfiets, onze bakfiets is de enige echte van Nederlands fabricaat en handgemaakt. Een betere bakfiets vind je nergens, ook onze elektrische modellen worden volledig handgemaakt, gecontroleerd en getest en dan pas gaat onze bakfiets op weg naar zijn nieuwe eigenaar. Dat wordt dus genieten van onze originele elektrische bakfiets.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

 

Elektrische aandrijving

Een aantal CargoBikes en Trikes zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar. Dit maakt het fietsen een stuk lichter en sneller. Ook kan de motor u helpen duwen bij het lopen naast de fiets.
De Accu is afneembaar wat makkelijk is wanneer u geen stopcontact in de buurt van de fiets heeft.

Shimano STEPS

De Elektrische CargoBikes en Trikes zijn uitgevoerd met het Shimano STEPS systeem. Dit systeem is relatief licht in gewicht, geeft een goede ondersteuningen heeft een groot bereik, is betrouwbaar en heeft veel extra’s. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een display en een bediening dicht bij de duimen, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano STEPS voorzien van een Walk assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.

Uitvoeringen

De Steps modellen zijn leverbaar met 2 versnellingsautomaat, een Shimano 7 versnellingsnaaf, een NuVinci traploze versnellingsnaaf en een 8 versnelling premium naaf met automatische schakeling (Di2).   

Accessoires     

Maak je bakfiets compleet met alle beschikbare accessoires.  Bekijk de accessoires pagina  en kies de accessoires die het beste passen.  Zo zijn er items die het comfort voor jou en de kids verhogen.  Maar ook items zoals fraaie handvatten en zadel die het uiterlijk pimpen.  Maak jouw bakfiets naar jouw smaak!