Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233Inleverpunt sloopscooters en brommers Rijnsburg Zuid Holland katwijk Leiden 

2wheels Rijnsburg is een RDW-erkend bedrijf en inleverpunt voor sloop scooters en bromfietsen.


Als je een snor- of bromfiets hebt die je niet meer wilt gebruiken en je wilt dat het kenteken van je naam af komt, (gevrijwaard) kun je hem bij ons langs brengen. Bij ons wordt je scooter direct gevrijwaard. Vrijwaren is nodig omdat je anders wettelijk verplicht blijft om een verzekering af te sluiten. Door je oude scooter te vrijwaren voorkom je een fikse boete. Wil je dus een vrijwaring voor je oude scooter? 2wheels kun je daarbij helpen!

Wat-gebeurt-er-met-mijn-scooter.-Sloop-scooter-inleverpunt-RijnsburgBelangrijk: 

• Het framenummer van de scooter/brommer moet duidelijk leesbaar zijn.

• De scooter mag niet al gedemonteerd zijn. Is dit wel het geval, overleg dan vooraf met ons voor de opties.

• Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en het kentekenbewijs en tenaamstellingscodes, je ontvangt dan van ons direct het vrijwaringsbewijs.

Klik hier voor een voorbeeld van alle document <Wat kost het?

De kosten voor het vrijwaren, kenteken van je naam af halen, afvoeren en recyclen bedragen 25 euro. Dan moet de scooter wel rollend zijn. Dus niet gedemonteerd, geblokkeerde wielen of op slot. In dat geval zal het bedrag iets oplopen i.v.m. extra handelingen. Geef dit a.u.b. vooraf aan om verrassingen te voorkomen.

Je scooter of brommer ophalen?

Als het beter uitkomt dat we je oude tweewieler komen ophalen, rekenen we voor Leiden en de Duin- en bollenstreek 25 euro voor transportkosten. Buiten de regio ophalen kan ook zeker, maar er gelden dan andere tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Adres Inleverpunt.

Breng je oude brommer of scooter bij ons op onderstaand adres:

2wheels
Rijnsburgerweg 120
2231 AG RIJNSBURG

Tel: 071-5652233


Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur  
Zondag Gesloten

Heb je nog vragen of wil je een ophaalopdracht inplannen? Bel ons dan op telefoonnummer 071-5652233 of vul onderstaand formulier in.

 

Contactformulier-2wheels

Captcha

* Vereiste velden