E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Maatschappelijk ondernemen. Zeker wel !

 

 

2wheels voelt zich erg betrokken bij de lokale maatschappij en het millieu.

 


 

 

 sponsoring sportclubs

Zo zijn wij sponsor van diverse sportclubs en -teams.  Sport vinden wij erg belangrijk. Het brengt mensen samen en draagt bij aan ontwikkeling van kinderen.

Sporten in teamverband is vrijwel gelijk aan werken in teamverband;  je moet op elkaar kunnen rekenen en goed samenwerken leidt tot succes. 

 

Denk aan:

        

ZZ Basketball Leiden

Tennisvereniging Leiden Zuid-West

Voetbalvereniging UDO

Voetbalvereniging VV-Oegstgeest

Korfbalvereniging FIKS

 


 

Daarnaast sponsoren wij jaarlijks diverse locale evenementen, zoals de Oegstgeester Poldercross,  PUUR Festival, Springkussen Festival Oegstgeest, Dance Xperience DX etc. etc.

Dit soort initiatieven dragen bij aan een hechtere leefomgeving.  Wie vindt dat nou niet belangrijk ?!

 


 Leo Kanner School VSO Groep

 

 Ook is 2wheels erkend stagebedrijf in samenwerking met de LEO KANNERSCHOOL.  4x per week begeleiden wij jongeren met een vorm van autisme.  

Zij verzorgen onze webshopbestellingen,  houden onze werkplaats netjes en assisteren ons bij het kleine klusjes (zoals het poetsen van fietsen / scooters na een grote onderhoudsbeurt).

Op deze manier leren ze in een levendige, maar vertrouwde omgeving onder andere de ins-and-outs van de werkvloer, samenwerken en het omgaan met kritiek.  Zo dragen wij bij bij de ontwikkeling van deze fantastische kinderen.

 


 

WNF plant een boom

Met respect voor het millieu doen wij er ook veel aan om bezig te blijven met 'groen ondenemen',

 

Wij proberen voor onze webshopbestellingen zo veel mogelijk te werken met gerecycled verpakkingsmateriaal.  Zo leveren diverse bedrijven hun oude kartonnen dozen en plastic verpakkingsmateriaal aan.

Zo kunnen wij onze producten goed inpakken en krijgt goed inpakmateriaal wat anders de vluilnisbak in beland een tweede leven.

 

Scooters worden steeds zuiniger. De techniek wordt steeds beter zodat het verbruik en uitstoot steeds lager wordt.  Mede door de komst van elektrische scooters wordt rijden steeds schoner.

 

Toch dragen scooters bij aan een minder neutraal co2 klimaat.  Om dat te compenseren doneren wij per verkochte scooter een bedrag aan het WNF.  

Zij dragen bij aan de bestrijding van ontbossing in het Amazone (regenwoud)-gebied.  Ook beplanten zij gebieden met bomen om zo de wereld beter te voorzien van 'frisse lucht'.

 

Meer info over dit initiatief leest u hier.