Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

fietsplam werknemers

Een kwalitatief goede fiets hebben, is voor veel mensen goud waard. Het nadeel is dat de aanschaf van zo’n fiets (zeker als je een E-bike of Speedbike wil) vraagt om een flinke investering. No Worries: er zijn flink wat regelingen en constructies waarbij werknemers de investering in een goede fiets kunnen delen met hun werkgevers. 

Werkgevers en werknemers: ieder ervaart in zijn of haar dagelijkse praktijk andere voordelen van de bedrijfsfiets of Fiets van de Zaak. 2wheels belicht in onderstaande pagina’s de voordelen vanuit de verschillende belangen. Ben je Zzp’ers, ook dan kan het leasen van een Fiets van de Zaak ook aantrekkelijk zijn, of kun je mogelijk aanspraak maken op een van de regelingen van de overheid of de Belastingdienst, fietsen die duurder zijn dan 450 euro kun je sowieso als bedrijfsvermogen op de balans zetten en vervolgens zelf afschrijven: je moet dan wel in dat jaar meer dan € 2300 investeren in de zaak.  Voor werknemers zijn er gunstige regelingen. Zo zal er vanaf 01-01-2020 de bijtellingregeling in gaan. Werknemers betalen slechts 7% bijtelling voor het privégebruik van de e-bike. Ook is er nog de WKR (Werk-kosten-regeling).

2wheels neemt je aan de hand. 

2wheels is de tweewieler specialist in de regio. We bieden een flinke keuze in E-bikes, Speedbikes, Bakfietsen, City Bikes en Toer Fietsen. Wil je deze fietsen als bedrijfsfiets aanbieden aan medewerkers? Of wil je als werknemer, graag de aanschaf van een nieuwe fiets op de een of andere manier delen met je werkgever? Vraag dan 2wheels om advies. 

2wheels neemt je graag aan de hand langs de verschillende regelingen, zoals het leasen van bedrijfsfietsen, of het aanschaffen van fietsen i.c.m. bijtelling voor je medewerkers of onder de WKR (Werk-kosten-regeling). Onder WKR zijn verschillende constructies mogelijk: zo is er de renteloze lening die met gereden fietskilometers worden afgelost, of het cafetariasysteem. 

Bel 2wheels op 071-5652233 of gebruik het contactformulier.

Fiets van de zaak

Captcha

* Vereiste velden