fietsplam werknemers

Een kwalitatief goede fiets hebben, is voor veel mensen goud waard. Het nadeel is dat de aanschaf van zo’n fiets (zéker als je een E-bike of Speedbike wil) vraagt om een flinke investering. No Worries: er zijn flink wat regelingen en constructies waarbij werknemers de investering in een goede fiets kunnen delen met hun werkgevers. 

Werkgevers en werknemers: ieder ervaart in zijn of haar dagelijkse praktijk andere voordelen van de bedrijfsfiets of Fiets van de Zaak. 2wheels belicht in onderstaande pagina’s de voordelen vanuit de verschillende belangen. Ben je Zzp’ers, ook dan kan het leasen van een Fiets van de Zaak ook aantrekkelijk zijn, of kun je mogelijk aanspraak maken op één van de regelingen van de overheid of de Belastingdienst, zoals op de WKR (Werk Kosten Regeling). Fietsen die duurder zijn dan 450 euro kun je sowieso als bedrijfsvermogen op de balans zetten en vervolgens zelf afschrijven: je moet dan wel in dat jaar meer dan € 2.300 investeren in de zaak. 

2wheels neemt je aan de hand 

2wheels is dé tweewieler specialist in de regio. We bieden een flinke keuze in E-Bikes, Speedbikes, Bakfietsen, City Bikes en Toer Fietsen. Wil je deze fietsen als bedrijfsfiets aanbieden aan medewerkers? Of wil je als werknemer, graag de aanschaf van een nieuwe fiets op de één of andere manier delen met je werkgever? Vraag dan 2wheels om advies. 

2wheels neemt je graag aan de hand langs de verschillende regelingen, zoals het leasen van bedrijfsfietsen, of het aanschaffen van fietsen onder de WKR (Werk Kosten Regeling). Onder WKR zijn verschillende constructies mogelijk: zo is er de renteloze lening die met gereden fietskilometers worden afgelost, of het cafetariasysteem. 

Bel 2wheels op 071-5652233 of gebruik het contactformulier.

Fiets van de zaak

* Vereiste velden