E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

AGM Goccia E-scooter

Op zoek naar een elektrische Tomos? Dan moeten we je mededelen dat het merk Tomos geen elektrische exemplaren op de markt brengt. Dit betekent echter niet dat er geen goed alternatief is. Maak kennis met de AGM Goccia E-scooters! Deze hippe, compacte elektrische brommers zijn voorzien van de modernste technieken én hebben de alom bekende Tomos-look.

ACTIE: rijklaar inclusief kenteken voor € 1599,- i.p.v. € 1798,-.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

AGM Goccia: de ultieme elektrische vervanger van de Tomos

AGM is een vooraanstaand Nederlands scootermerk dat al vele jaren innovatieve en onderscheidende scooters produceert. Het introduceren van enkele elektrische modellen kon dan ook zeker niet uitblijven. Met een AGM Goccia E-scooter neem je comfortabel en duurzaam deel aan het verkeer. En ook niet onbelangrijk: ze zien er dankzij hun Tomos-look ook heel karakteristiek uit. Het is niet voor niets dat de AGM Goccia ook wel eens elektrische Tomos genoemd wordt.

Diverse modellen verkrijgbaar

Op het gebied van AGM Goccia E-scooters valt er nog voldoende te kiezen. We hebben verschillende modellen in ons assortiment:

  • AGM Goccia GEV1000 en GEV1200 (Tomos-look)
  • AGM Goccia GEV1000 en GEV1200 Gold Edition (Tomos-look)
  • AGM Goccia GEV1200D (bezorgscooter)
  • AGM Goccia GEV2000
  • AGM Goccia GEV2000 Cargo (bezorgscooter)

Bekijk de productpagina’s om meer te weten te komen over de verschillende exemplaren. Kunnen onze specialisten je helpen bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact op. We staan je graag te woord.

AGM app

Wist je dat je verbinding kunt leggen tussen je smartphone en je AGM Goccia door middel van een handige app? Zodoende heb je altijd boordevol handige informatie binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikershandleidingen en de lading van je accu. De app is gratis en altijd direct beschikbaar.

Proefrit maken? Kom langs bij onze winkel in Rijnsburg (nabij Leiden)

Als je een nieuwe scooter koopt, is het natuurlijk belangrijk dat hij goed op je wensen en behoeftes aansluit. Bij 2wheels begrijpen we dit maar al te goed, vandaar dat je bij ons altijd een proefrit kunt komen maken. Op ons eigen terrein in Rijnsburg, nabij Leiden, kun je rustig kennismaken met de tweewieler waar je een oogje op hebt. Uiteraard kun je er ook op rijden, zodat je de rijeigenschappen zelf kunt ervaren. Plan hier je proefrit in.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-58926381

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur
Zondag:Gesloten

Verzekering voor je AGM Goccia

Bij 2wheels kun je je AGM Goccia ook meteen laten verzekeren. We zijn namelijk erkend tussenpersoon van ANWB-verzekeringen en Unigarant; twee gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Vraag ons gerust naar de verzekeringsmogelijkheden.

Zakelijk een scooter rijden

De mobiliteit verduurzamen staat bij overheden en gemeentes momenteel hoog in het vaandel. Het aanschaffen van een elektrisch voertuig, zoals een elektrische scooter, wordt dan ook sterk aangemoedigd. In veel gevallen kun je (extra) voordeel behalen als je een elektrische scooter gaat rijden. Informeer daarom eens naar de mogelijkheden bij je werkgever of gemeente en kom erachter of het zakelijk rijden van een scooter tot de mogelijkheden behoort.

Overige elektrische scooters

Is een AGM Goccia met Tomos-look toch net niet helemaal wat je zoekt? We hebben vele andere merken elektrische scooters in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

Ook wat betreft onderdelen en accessoires voor deze scootermerken zijn we de aangewezen specialist.

Contact

Heb je meer informatie over een van onze scooters nodig of wil je iets anders te weten komen? Neem voor al je vragen gerust contact op via 071-5652233 of mail naar info@2wheels.nl. We helpen je graag verder.