E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

AGM Goccia E-scooter

Maak kennis met de AGM Goccia, een hippe compacte elektrische 'brommer' voorzien van de modernste technieken. Maar toch eenvoudig te hanteren en daardoor voor iedereen geschikt. De Goccia is de ultieme elektrische vervanger van de bekende Tomos. 

ACTIE: Rijklaar en inclusief kenteken voor € 1599.- i.p.v. € 1798.-

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

AGM Goccia

AGM is hét Nederlandse scootermerk en produceert al jaren diverse modellen met innovatieve kenmerken en onderscheidende looks. Het introduceren van een allround elektrisch model volgens de modernste standaarden kon dan ook niet uitblijven. De AGM ECO elektrische scooter is de ideale elektrische scooter waarmee je toekomstbestendig bent en duurzaam deelneemt aan het verkeer.

Over AGM

AGM is het grootste Nederlandse scootermerk met voor iedere smaak en rijstijl een passend model. Onze scooters zijn zuinig en voorzien van de modernste techniek en hebben een garantietermijn van minimaal 3 jaar op de motoren. Kies je voor een AGM scooter, dan kies je voor gemak, kwaliteit en rijplezier.

Subsidie op elektrische scooters en brommers

Niet onbelangrijk; gemeenten en overheden staan ook achter verduurzaming van de mobiliteit. Daarom zijn er diverse mogelijkheden om voordeel te behalen bij aanschaf van een elektrisch voertuig. Dit verschilt echter per gemeente. Informeer daarom eens bij je gemeente en eventueel bij je accountant of belastingadviseur naar de mogelijkheden. Lees verder >

Vraag een proefrit aan

* Vereiste velden