E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Bezorgscooter

Een goede bezorger is niets zonder een even goede scooter. Daarom zijn er speciale scooters ontwikkeld die bezorgklussen net wat makkelijker maken. Ze zijn klein en wendbaar, maar tegelijkertijd stevig en goede scooters om op te vertrouwen. Ben je benieuwd naar de opties? Bij 2wheels vind je het allemaal, van elektrische bezorgscooters tot scooters die op benzine rijden. Voor welk model je ook kiest, je mag rekenen op een paar zekerheden:

BOVAG-garantie
Uitstekende persoonlijke service
Aantrekkelijke (zakelijke) koop- en leasemogelijkheden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De voordelen van een bezorgscooter

Wat maakt bezorgscooters nou anders dan andere scooters? Deze modellen zijn gemaakt om snel, betrouwbaar en stevig te zijn. Ze zijn bovendien uitgerust met speciale voor- en achterdragers voor tassen, koelboxen of scooterboxen. Kies je voor een elektrische bezorgscooter? Dan profiteer je ook nog van extra duurzaamheid. Je bent minder geld kwijt aan brandstof en de accu is binnen de kortste keren weer opgeladen voor de volgende bezorgsessie. Dit zijn de voordelen op een rijtje:

  • Slim design speciaal voor bezorgers
  • Gemaakt voor lange en zware tochten
  • Accu's met een snelle laadtijd
  • Snelle en wendbare designs

SYM X-Pro

De SYM X-Pro is een benzinescooter met een tankinhoud van 6,2 liter. Het compacte design zorgt ervoor dat je je moeiteloos door te stad beweegt, terwijl de dubbele schokbrekers een comfortabele rit garanderen. Het 4-takt motorblok is een betrouwbare basis voor je bezorgdiensten. Dankzij de ruime achterdrager vervoer je moeiteloos 40 kilo aan bestellingen, terwijl de voordrager voor nog meer bergruimte zorgt. Deze scooters zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo heb je de keuze uit een snor- of bromversie, met een maximale snelheid van 25 of 45 kilometer per uur. Kies daarnaast uit een zwarte of witte variant.

Yaadea Y1S

Wil je liever op een duurzame manier aan het werk gaan? Dan is een elektrische bezorgscooter wat je zoekt. Dat is de Yadea Y1s. Deze scooter heeft een actieradius van maar liefst 100 kilometer en de accu heeft een laadtijd van 2 tot 3 uur. De dubbele schokdemper, dubbel accupakket en dubbele schijfremmen zorgen voor meer comfort, veiligheid én een groot bereik. Dankzij het digitale display kun je precies zien wat je snelheid is, hoeveel kilometer je hebt afgelegd en wat de status van de accu's zijn. De SYM E1-Xpro heeft hetzelfde wendbare design als de andere bezorgscooters van dit merk en is bovendien in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en wit.

Een bezorgscooter leasen of kopen?

Heb je een elektrische bezorgscooter gevonden die helemaal bij je wensen aansluit? Dan is het tijd om na te denken over de financiering. Je hebt bij 2wheels de keuze uit twee opties: een bezorgscooter kopen of een bezorgscooter leasen. Kies je voor kopen? Dan ben je in één keer van de betaling af, tenzij je voor een fijne betalingsregeling kiest. Uiteraard kun je jouw bezorgscooter kopen via een zakelijke regeling.

Wil je niet direct je spaargeld aanspreken voor een nieuwe scooter? Dan is een bezorgscooter leasen een uitstekend idee. Ook dat kan via een zakelijke regeling. Het voordeel van een bezorgscooter leasen is dat je nergens over hoeft na te denken. Verzekeringen, onderhoud en vervangend vervoer bij pech zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Verzeker je bezorgscooter

Je nieuwe scooter wil je natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Daarom is regelmatig onderhoud belangrijk. Maar wat gebeurt er in het geval van schade of diefstal? Daar hoef je je geen zorgen over te maken wanneer je een goede verzekering hebt. Deze sluit je gewoon af via 2wheels. We bieden een verzekering van erkende verzekeraars aan, die helemaal aan te passen is aan jouw persoonlijke voorkeuren. Natuurlijk berekenen we graag de voordeligste prijs voor je. Gaat er onverhoopt iets mis met je nieuwe scooter? Dan weet je zeker dat je gedekt bent.

Maak een gratis proefrit bij 2wheels

Tijdens het bezorgen wil je je natuurlijk op je gemak voelen. Daarom is het belangrijk dat een scooter echt bij je past. Hoe kom je daar het beste achter? Door een proefrit te maken. Daarom zijn proefritten altijd helemaal gratis bij 2wheels. Maak direct een afspraak voor je proefrit en wij zorgen ervoor dat de verschillende bezorgscooters voor je klaarstaan. Test ze allemaal even uit en ontdek de wendbaarheid en het rijgemak van ieder model. Heb je vragen? Onze experts staan voor je klaar om ze allemaal te beantwoorden. Zo maak je een weloverwogen keuze en vind je een scooter die iedere bezorgklus een eitje maakt.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten

Neem contact op met onze experts

Heb je vragen over onze bezorgscooters? Neem dan contact op met de experts van 2wheels. Bel ons via 071 565 2233 of stuur een e-mail naar info@2wheels.nl. Wil je de bezorgscooters in het echt aanschouwen? Kom dan langs bij onze winkel in Rijnsburg.