Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Tomos

Tomos

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De TOMOS is niet meer leverbaar. Maar wat dacht je van dit alternatief?

Een nieuwe Tomos kopen?

Een Tomos kopen deed u uiteraard bij 2Wheels. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw Tomos prefect te onderhouden zodat u zeker bent van een goed product. Wij zijn officieel Tomos dealer, RDW erkend en Bovag lid.  Dus kopen bij 2wheels is kopen met zekerheid.  Daarnaast krijgt u de volledige fabrieksgarantie van Tomos.

Welke service krijg ik voor mijn Tomos?

Dankzij onze kennis, ervaring en grote voorraad onderdelen en accessoires kunt u altijd snel weer de weg op. Al meer dan 15 jaar werken we aan Tomos brommers en kennen ze dus van binnen en van buiten.

Wij werken vanuit onze moderne werkplaats en daarnaast hebben wij een eigen mobiele reparatieservice die elke dag op pad is om onze klanten te helpen. Bovendien krijgt u 12 maanden gratis ANWB Pechhulp bij aanschaf van een nieuwe Tomos. Zo komt u nooit stil te staan; ook buiten onze werktijden.

 

Kan ik mijn Tomos ook in termijnen betalen?

Goed om te weten is dat u ook een Tomos in termijnen kunt betalen bij 2Wheels.  Al vanaf 31 euro per maand rijdt u al op een gloednieuwe Tomos.
De aanvraag is geheel vrijblijvend en is binnen enkele minuten eenvoudig geregeld.  We helpen u graag met de aanvraag wanneer gewenst.

 

Uw Tomos gratis thuisbezorgd

Bij aanschaf kunt u kiezen voor bezorging van uw Tomos.  Uw Tomos wordt gratis thuis afgeleverd en u krijgt de uitleg die nodig is om de brommer te gebruiken.
Natuurlijk bent u ook welkom om uw Tomos op te halen in onze winkel.  Dan weet u gelijk de weg naar de werkplaats voor uw reparatie- en onderhoudsadres.

 

Wacht dus niet lang en kom langs. Of bestel uw favoriete Tomos via onze online showroom.  Heeft u vragen?  Stel ze gerust; we zijn er om u te helpen bij de juiste keuze!