Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Vespa

Vespa scooters zijn ongetwijfeld de bekendste en gewilde scooters aller tijden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Door zijn perfecte wegligging, sublieme motorprestaties en kenmerkende ontwerp is de Vespa een scooter die alles heeft. Bij 2wheels.nl in Rijnsburg vind je altijd de nieuwste Vespa scooters tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien profiteer je bij ons van meer voordelen:

BOVAG-garantie: kopen met zekerheid
Gespreid en achteraf betalen mogelijk
Gratis proefrit maken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De geschiedenis van de Vespa scooter

De eerste Vespa scooter rolde in 1946 van de band. Vespa, wat letterlijk ‘wesp’ betekent in het Italiaans, dankt zijn naam aan zijn slanke ontwerp en geringe geluidsniveau tijdens het rijden. Vespa scooters werden en worden nog steeds geproduceerd door het Piaggio concern. De Vespa is ongetwijfeld het toonaangevendste merk dat tot de Piaggio Group behoort. Een absoluut paradepaardje!

Diverse modellen Vespa scooters

Door de jaren heen heeft Vespa een hoop scootermodellen op de markt gebracht. En hoewel er doorlopend hedendaagse trends in de scooters verwerkt worden, blijft de kenmerkende Vespa-uitstraling toch altijd behouden. Bij 2wheels verkopen we 2 populaire modellen Vespa scooters, die we hieronder graag voor je uitlichten.

Vespa Primavera

Allereerst vind je bij ons de Vespa Primavera, de opvolger van de Vespa LX. De Vespa Primavera is misschien wel het elegantste model uit de Vespa-collectie. Het eerste model werd gelanceerd in 1968. En hoewel de Primavera vandaag de dag voldoet aan alle hedendaagse eisen, zie je nog steeds een stukje retro terug in deze veelzijdige Vespa scooters.

Vespa Sprint

Staat sportiviteit bij jou hoog in het vaandel? Dan is de Vespa Sprint de perfecte scooter. De Sprint is de opvolger van de beroemde Vespa S. De Vespa Sprint beschikt over een vernieuwd Euro-5 motorblok: het schoonste, stilste en zuinigste Vespa motorblok tot op vandaag. De sportieve Vespa Sprint hebben we staan in verschillende mooie kleurstellingen. Welke is jouw favoriet?

Gratis proefrit maken? Kom langs bij onze winkel in Rijnsburg (vlakbij Leiden)

Bij 2wheels staan we niet alleen bekend om ons veelzijdige aanbod tweewielers, we blinken ook uit op het gebied van service. Voordat je eventueel besluit om bij ons een scooter te kopen, kun je altijd een gratis proefrit komen maken. Mocht je dus een Vespa scooter op het oog hebben, kom dan gerust langs om er rustig kennis mee te maken en de rijeigenschappen te ervaren. Plan meteen je proefrit in.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Scooterverzekering afsluiten

Bij 2wheels zijn we erkend partner van ANWB-verzekeringen en Unigarant, wat betekent dat je bij ons ook meteen je scooter kunt verzekeren bij aanschaf. Zo ben je in één keer klaar. Bezoek de pagina over de verzekeringsmogelijkheden voor meer informatie.

Uitgebreid aanbod snor- en bromscooters

Naast Vespa scooters hebben we ook een uitgebreid aanbod snor- en bromscooters van andere topmerken. Denk bijvoorbeeld aan:

Ook voor elektrische scooters, bezorgscooters, motorscooters, fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en fatbikes ben je bij ons aan het juiste adres.

Klantenservice

Wil je meer informatie over een van onze Vespa scooters of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Bel gerust 071-5652233 of stuur een e-mail naar info@2wheels.nl. Onze specialisten helpen je graag verder.