E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

SYM

Files beu?? Bekijk de motorscooters van SYM... Wendbaar, stijlvol en degelijk.

SYM

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ben je van plan en SYM Motorscooter te kopen?

De Sym Motorscooters zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ook nog eens zeer scherp geprijsd. Daardoor bieden ze een prima alternatief voor de auto, maar ook voor de bromfscooter. Als je dan toch een helm op moet, dan is wat extra kracht en snelheid wel wenselijk om lekker mee te komen met het verkeer.

De motorscooters worden geleverd met 5 jaar SYM Motorgarantie. Kopen met zekerheid dus.


Wat is de levertijd van zo'n SYM Motorscooter?

Over het algemeen heeft SYM altijd diverse modellen direct leverbaar. Het kan zijn dat een bepaald model of kleuruitvoering tijdelijk niet leverbaar is. Maar over het algemeen bedraagt de levertijd zo'n 1 a 2 weken. Als erkend SYM dealer hebben we goed contact met de Nederlandse importeur van SYM Scooters. We worden dus goed op de hoogte gehouden over voorraad en levertijden. 

 

Welk rijbewijs heb ik nodig?

Om op een Sym Motorscooter te rijden tot 125cc  is een A1 rijbewijs verplicht.  Hiervoor zul je drie examens moeten afleggen: Theorie-examen en daarnaast twee praktijk-examens, namelijk voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. We werken samen met enkele goede rijscholen. Dus als je wilt beginnen met motor rijlessen, dan helpen we je graag verder aan een goed adres. Zo kan je snel aan de slag.

 

Wil je meer weten, zoals levertijden, lopende aanbiedingen of info over het rijbewijs? Neem contact op met 2Wheels. We helpen je graag verder.