E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

Elektrische scooters

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Elektrische scooter kopen?

Wij hebben een breed scala aan modellen en voor ieder wat wils, zodat u de elektrische scooter kunt vinden die het beste bij u past. Wij hebben een breed assortiment elektrische scooters in verschillende prijzen en soorten. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle zwarte elektrische scooter of een blauwe sportieve scooter, bij 2Wheels slaag je altijd.

Het leven is beter op twee wielen

Ben je op zoek naar een manier om sneller op je werk of op school te komen? Nou, hier is het! Wij bieden elektrische scooters die 25 km of 45 km per uur kunnen. Waarom een elektrische scooter kopen? Je gaat sneller, geniet van meer vrijheid, vermindert je ecologische voetafdruk en bespaart op de benzinekosten. Bekijk ons ruime assortiment AGM Goccia E-scooters, Super Soco E-scooters, of Piaggio E-scooters eens.

Hoe hard gaat een elektrische scooter?

De snelheid hangt af van de uitvoering die jij kiest. Kies jij voor een e-scooter of een e-brommer? Qua uiterlijk zijn de e-scooters identiek. Het verschil zit hem echter in het vermogen van de elektromotor. De elektrische snorscooter heeft een topsnelheid van ongeveer 25km/u . Perfect om rustig door de stad te rijden. Wil jij liever wat sneller gaan? Kies in dit geval voor een elektrische bromscooter met een topsnelheid van 45 km/u.

Winkel met vertrouwen

Wij begrijpen dat het kopen van een elektrische scooter een spannend proces kan zijn. Maar 2Wheels maakt het makkelijk met ons brede assortiment en concurrerende prijzen. U vindt het perfecte product voor u op onze site of kom langs in onze winkel.

Spaar het milieu en bespaar je geld

Bent u van plan om een elektrische scooter te kopen? Goede keuze! Dit type scooter is duurzaam, populair en stijlvol. Het kopen van een elektrische scooter is niet alleen een geweldige manier om wat stijl toe te voegen aan uw dagelijkse routine, het is ook een milieuvriendelijke vorm van vervoer die geld bespaart op benzine.

Kom de scooter bekijken en maak een proefrit in onze winkel in Leiden

Kom langs bij ons in Leiden! U kunt alle producten bekijken, een proefrit maken en meer te weten komen over de voordelen van een elektrische scooter.

Veelgestelde vragen over elektrische scooters

1. Kan een elektrische scooter tegen regen?
Een elektrische scooter kan net als de benzinescooter tegen regen. De scooters zijn waterdicht dus je kan zonder zorgen rijden wanneer het regent. Wij raden je wel aan om voor de levensduur van je scooter deze niet te lang of te vaak buiten te staan.

2. Moet je voor elektrische scooter een rijbewijs hebben?
Ja, voor een elektrische scooter moet je een rijbewijs nodig. Dit mag een bromfietsrijbewijs (AM) zijn, een motorrijbewijs (A) of een autorijbewijs (B)

3. Waar kan ik mijn elektrische scooter opladen?
Een elektrische scooter opladen gaat heel eenvoudig. Je steekt de stekker in een normaal stopcontact en je scooter laad direct op. Voor het opladen van je elektrische scooter heb je dus geen apart laadstation nodig. Sommige elektrische scooters hebben een uitneembare accu. De accu kun je dan eenvoudig meenemen en opladen waar een stopcontact is.

4. Wat zijn de voor en nadelen van een elektrische scooter?
Een elektrische scooter heeft veel voordelen ten opzichte van de benzinescooter. Zo heb je minder kans op startproblemen, heeft de scooter minder onderhoudt nodig, rij je een stuk zuiniger en is het opladen veel goedkoper dan tanken. Natuurlijk heeft een elektrische scooter ook nadelen zoals de kleinere actieradius. Vaak kun je maximaal 100 kilometer rijden terwijl je met een benzinemotor wel 200 kilometer kunt rijden. Daarnaast is een elektrische scooter duurder in de aanschaf, maar zal je dit verschil snel terugverdienen door minder onderhoudskosten en niet meer te hoeven tanken.

5. Hoeveel kost het om een elektrische scooter op te laden?
Dit is veel goedkoper dan tanken. De totale prijs hangt af van de actuele prijs van het stroom. De prijs voor 1 kilowatt vind je terug bij je energieleverancier. Gemiddeld kost het opladen van je elektrische scooter 30 cent per keer. Het voltanken van een benzinescooter kost gemiddeld € 10,-. Je bespaart met een elektrische scooter dus serieus geld!