Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Ecooter

Op zoek naar een elektrische scooter met een slim design en een ruime actieradius? Dan zijn de zuinige E-scooters van Ecooter wat je zoekt. Dit innoverende merk heeft verschillende modellen die allemaal weer net iets anders bieden. Bij 2wheels ontdek je het allemaal en ervaar je:

Persoonlijke service
Aantrekkelijke prijzen
Uitstekende garantie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De unieke kwaliteiten van Ecooter

Exceeding expectations: dat is het motto van Ecooter. Dit innovatieve merk produceert elektrische scooters die je verwachtingen overtreffen, maar dan wel voor een voordelige prijs. Door constante innovatie komt het merk steeds met technische snufjes die voor meer rijgemak zorgen. Zo is een elektrische middenmotor een van de unieke kwaliteiten die elektrische scooters van Ecooter hebben. Dit maakt het energieverbruik van de motor efficiënter, waardoor je meer kilometers maakt met een volle accu. Het merk heeft inmiddels verschillende modellen op de markt gebracht, waaronder de Ecooter E1 en de Ecooter E2.

De Ecooter E1

Een van de opvallende voordelen van de Ecooter E1 is dat je met een volle accu een actieradius van maar liefst 80 kilometer hebt. Dat komt door de bijzonder zuinige motor van de elektrische scooter. Met een topsnelheid van 25 kilometer kom je overal waar je moet zijn. De Ecooter E1 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en te personaliseren met een windscherm, achterdrager of koffer. Het tijdloze en strakke design zorgt er bovendien voor dat je met plezier op deze E-scooter stapt. Verder mag je rekenen op goede ledverlichting, een kleurrijk dashboard en een uitneembare accu.

De Ecooter E2

Wil je zeker weten dat je lange afstanden kunt afleggen met je elektrische scooter? Dan is de Ecooter E2 een betere keuze. Afhankelijk van de uitvoering, loopt de actieradius namelijk op tot maar liefst 200 kilometer. Hij kan bovendien een snelheid bereiken van 45 kilometer per uur. Een ander pluspunt van de Ecooter E2 is de schokbreker bij het voorwiel. Hierdoor is een soepele rit gegarandeerd. Verder is het model vergelijkbaar met de E1. De Ecooter E2 is in vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij je ook je eigen accupakket kan kiezen:

  • E2 S28: actieradius tot 80 kilometer
  • E2 S42: actieradius tot 110 kilometer
  • E2 S62: actieradius tot 160 kilometer
  • E2 S70: actieradius tot 200 kilometer

Ecooter kopen? Maak een proefrit!

De grote, comfortabele scooters van Ecooter zijn heerlijk om op te rijden. Ze hebben een fijne snelheid, liggen goed op de weg en zijn bijzonder zuinig. Wil je zelf ervaren hoe het is om op deze scooters te rijden? Dat kan helemaal gratis door een proefrit aan te vragen bij 2wheels. Plan je proefrit gewoon online in en we zorgen dat er een Ecooter voor je klaarstaat. Ontdek het verschil tussen de Ecooter E1 en de Ecooter E2 en laat onze experts met je meekijken. Dankzij hun advies en je eigen ervaringen lukt het je om de juiste keuze te maken.

Accessoires, verzekeringen en advies van 2wheels

Bij 2wheels helpen we je niet alleen bij het vinden van de juiste Ecooter. We hebben ook alle accessoires voor je nieuwe scooter. Koop meteen een nieuwe helm of investeer alvast in een tweede accu voor nog langer rijgemak. Wil je je scooter later verzekeren? 2wheels regelt je verzekering graag, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade of diefstal. Kom dus gerust eens langs bij onze winkel in Rijnsburg om van onze persoonlijke service te genieten.

Meer informatie over ons Ecooter assortiment?

Ben je op zoek naar een andere E-scooter? Bekijk dan al onze elektrische scooters. Heb je nog vragen over ons Ecooter assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice via 071 565 2233 of info@2wheels.nl. Onze experts helpen je graag verder.