bezorging

BEZORGING BESTELDE ONDERDELEN / ACCESSOIRES

 

Levertijd

Indien alle producten op voorraad zijn kunnen wij uw bestelling die dag nog versturen,  mits besteld voor 15.00 uur op werkdagen.  Na 15.00 uur kunnen wij niet garanderen dat het de zelfde dag nog ingepakt en verzonden kan worden.

Indien er om wat voor reden dan ook vertraging op is gelopen dan lichten we u ten alle tijden in.  Of per mail,  of telefonisch.  Indien een product  helaas toch niet leverbaar blijkt nemen we uiteraard ook contact op om een alternatief of andere oplossing te bespreken.

 

Verzending

Bezorging van uit de webshop bestelde onderdelen en accessoires worden verzonden via POST NL.

Zodra de bestelling bij ons compleet is wordt deze aangemeld bij Post NL en wordt deze dezelfde dag bij ons opgehaald.

In 99% van de gevallen levert POST NL binnen 1 werkdag (binnen Nederland). Voor buitenlandse zendingen geldt een langere levertijd.   

 

Verzendkosten

Bij een bestelling van onderdelen / accessoires met een totaalbedrag van onder de 50 euro betaald u 4.95 verzendkosten binnen Nederland.  Daarboven zijn de verzendkosten gratis.

 

Niet thuis?

Bent u op het moment van bezorgen niet thuis dan zal de bezorger een briefje achterlaten in uw brievenbus.

Het kan voorkomen dat de bezorger het pakket heeft afgegeven bij de buren.  Dit wordt dan ook op het 'Niet-thuis-briefje' genoteerd.

Ook kan het voorkomen dat de bezorger het pakket weer meeneemt en de eerstvolgende dag voor een tweede keer bezorgd. 

Indien u dan weer niet thuis bent zal de bezorger het pakket afgeven bij het meest dichtbijzinde postkantoor of POST NL afgeftepunt.

Daar kunt u het pakket binnen 14 dagen afhalen.  Doet u dit niet dan wordt het pakket weer naar ons terug gezonden.  U bent dan verantwoordelijk voor de gemaakte bezorgkosten.

 


 

BEZORGING COMLETE FIETSEN, BROMFIETSEN EN SCOOTERS

 

Bij complete, nieuwe fietsen , bromfietsen of scooters rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. 

Voor buitenlandse zendingen en voor het bezorgen van gebruikte fietsen, bromfietsen en scooters geldt een aangepast tarief. 

 


 

AFHALEN VAN UW BESTELLING

 

Afhalen van een bestelling kan natuurlijk ook. In het bestelproces drukt u op 'afhalen'. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht zodra uw bestelling klaar ligt.

Langskomen om producten te kopen kan natuurlijk ook.  Maar om telleurstelling te voorkomen advieseren wij om vooraf de bestelling online of telefonisch te plaatsen.

Zo komt u niet voor niets. Houdt svp wel rekening met onze openingstijden en afhaal locatie.