E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Windgoo

Windgoo B3 en B20 - Pedal and Throttle

Bij Windgoo begrijpen ze jouw behoeften als gebruiker helemaal. Ze bieden E-Bikes die aan al jouw eisen voldoen: cool, handig in gebruik, betaalbaar en uiteraard groen.

Windgoo's E-Bikes zijn ontworpen om jou zorgeloos te laten rijden. Je wilt gewoon van A naar B kunnen fietsen of steppen, zonder gedoe. Windgoo's E-Bikes kunnen snel worden opgevouwen, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Daarnaast zijn de accu's eenvoudig te verwisselen of op te laden, zodat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur.

Als je nog meer vragen hebt over Windgoo's E-Bikes, laat het ons dan gerust weten. We staan klaar om je verder te helpen!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een nieuw soort elektrische "Micro Bike" Windgoo B3

Ooit gehoord van elektrische microfietsen? Het is oké, niet veel mensen hebben dat. Dit is een vrij nieuwe (en grotendeels ongedefinieerde) klasse van miniatuur mobiele voertuigen, maar groeit dankzij verschillende interessante toevoegingen aan de markt.

A New Kind Of Electric "Micro Bike" Windgoo B3

Hoewel technisch gezien helemaal geen "fiets" in de traditionele zin vanwege het ontbreken van functionele pedalen, bieden elektrische microbikes een vergelijkbare rit als traditionele e-bikes, maar zijn over het algemeen kleiner en lichter voor extra gemak. Dit gemak is essentieel, aangezien de meest voorkomende use-case voor elektrische microbikes voertuigen voor woon-werkverkeer in de stad zijn. Het dient een soortgelijk doel als een opvouwbare e-bike, maar zonder de extra complexiteit van een pedaalaandrijflijn.

windgoo-b3

Zoals Windgoo B3. Deze humoristisch ogende e-bike en e-scooter rollen op 12 inch wielen die eruit zien alsof ze van een vouwfiets of BMX komen. Maar door zijn formaat en minimalistische ontwerp weegt hij slechts 14,7 kg. Ondanks zijn kleine formaat kan hij nog steeds een topsnelheid van 25 km/u bereiken, waarmee hij net zo snel is als elke andere klasse 2 e-bike in Europa. 

windgoo b3

Windgoo B3 is de belichaming van een eenvoudige en gebruiksvriendelijke elektrische microbike. Alles is verborgen in een plastic hoes in het midden van het frame, wat de kleine scooter een strakke uitstraling geeft. De haringen nemen bij het parkeren niet veel ruimte in beslag, maar bieden toch voldoende ruimte voor de voeten van de berijder.

De lagere topsnelheid komt overeen met de andere modellen van slechts 25 km/u, maar de kleine wielen zijn sowieso niet geschikt voor superhoge snelheden. Na testen kan ik bevestigen dat 24 km/u snel genoeg is voor een klein model als dit. Het is een geweldige tweewieler voor diegenen die op zoek zijn naar een supereenvoudige, kleine, opvouwbare elektrische microbike om op te rijden.

windgoo b3

Windgoo B3 vertegenwoordigt het meest instapproduct op de markt voor elektrische microbikes.
Naarmate de populariteit van dit minimalistische elektrische voertuig blijft groeien, zullen er zeker meer op de markt komen. Zie jij jezelf al op een elektrische minibike zitten?