Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Good things come in3

Je kent het wel: je wilt een product kopen, maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je eenvoudig gespreid betalen zonder rente en zonder BKR. 

Bij 2wheels kun je je bestelling eenvoudig en snel achteraf betalen. En dat zonder kosten of rente! 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: het enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100 en het maximale bestelbedrag is € 4.000.

Pay in3 = In 3 keer betalen met 0% rente en geen BKR.

Hoe werkt het betalen in drie delen?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDEAL en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Hoe reken ik mijn bestelling af?

1. Download de App:

  • Download eerst de Payin3 app in de Appstore of op Google Play. Meld je aan en je ziet direct voor hoeveel euro je met in3 kan bestellen. 

2. Kies je betaalmethode in3:

  • Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een snelle gegevenscontrole.

3. 1e betaling en verzending:

  • Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

4. 2e en 3e betaling:

  • Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl of bekijk deze video.