E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Piaggio E-scooters

Met de elektrische scooters van Piaggio rijd je geruisloos en behendig door de stad. Bij 2wheels verkopen we de beste E-scooters van dit merk en voorzien we je graag van persoonlijk advies. In onze winkel mag je bovendien rekenen op de beste service:

Altijd een gratis proefrit
BOVAG-garantie
Aantrekkelijke prijzen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ontdek Piaggio e-scooters

Het Italiaanse merk Piaggio staat al sinds jaar en dag bekend als een merk dat scooters van de beste kwaliteit produceert. Alle Piaggio E-scooters zijn ontworpen met het oog op het leven in de stad. Wendbaarheid, een klein frame en een soepele rijstijl zijn dus allemaal belangrijk. Natuurlijk denkt het merk ook aan de looks. Daarom zijn alle Piaggio elektrische scooters voorzien van een trendy design. Tegelijkertijd zijn deze scooters bijzonder gebruiksvriendelijk. Stap je dus voor het eerst op een elektrische scooter? Dan is Piaggio misschien wel het merk voor jou.

De Piaggio One

Een van de nieuwere ontwerpen van Piaggio is de Piaggio One. Deze volledig elektrische scooter heeft een stille motor, genoeg bergruimte voor je spullen en een fijne, brede zit. Met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 55 kilometer kom je waar je moet zijn. De scooter heeft een eco-modus waarmee je extra duurzaam en bewust rijdt. De uitneembare accu is eenvoudig op te laden met behulp van de bijgeleverde kabel. Het sleutelloze startsysteem, de fijne ledlampen en het digitale paneel zorgen ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

De Piaggio One Plus

Wil je een Piaggio elektrische scooter kopen die net wat meer kan dan de Piaggio One? Dan is de Piaggio One Plus een goede keuze. Een groot verschil vergeleken met de Piaggio One is de grotere accu. Hierdoor heeft de E-scooter een topsnelheid van maar liefst 45 kilometer per uur en een actieradius van 100 kilometer. Het is dus een stuk makkelijker om lange afstanden af te leggen, terwijl je sneller op je bestemming bent. Dat maakt de Piaggio One Plus een uitstekende E-scooter voor woon-werkverkeer, terwijl de Piaggio One voornamelijk goed van pas komt bij korte afstanden binnen de stad.

Gratis proefrit op een elektrische Piaggio scooter

Piaggio E-scooters staan bekend om hun comfort en hun rijgemak. De kleine scooters zijn bijzonder wendbaar en daardoor perfect om in een drukke stad te gebruiken. Wil je dit zelf ervaren? Plan dan een gratis proefrit in bij 2wheels. We hebben altijd wel een Piaggio elektrische scooter op voorraad, zodat je zelf ontdekt hoe deze Italiaanse scooters rijden. Onze experts denken graag met je mee en vertellen je de verschillen tussen de verschillende E-scooters van Piaggio. Zo lukt het je om een keuze te maken waar je echt blij van wordt, zodat je binnen de kortste keren op je eigen elektrische scooter door de stad rijdt.

Alles voor je Piaggio E-scooter bij 2wheels

Van een goede helm tot een tweede accu: bij 2wheels vind je alles wat je nodig hebt voor je gloednieuwe elektrische Piaggio scooter. Zo bieden we ook verzekeringen aan waarmee je je scooter verzekert tegen diefstal en schade. Vervolgens rijd je zorgeloos rond op je gloednieuwe E-scooter. Kom langs bij onze winkel in Rijnsburg om de opties te bespreken en we berekenen meteen de juiste premie voor je.

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over een Piaggio E-scooter of een van onze andere elektrische scooters? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 071 565 2233 of ons te mailen via info@2wheels.nl.