E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

SYM E-scooters

Het beste van toen, met de techniek van nu.

Bovenstaande is nog altijd de kracht en drijfveer achter de verschillende Fiddle en Mio generaties van SYM. De Fiddle en Mio is het rijdende voorbeeld van hoe een klassiek en stijlvol design gecombineerd kan worden met de technologische innovaties van vandaag.

De techniek van nu staat alleen niet stil. Daarom introduceert SYM een nieuwe elektrische versie van de vertrouwde brandstof Fiddle IV en MIO. Jouw vertrouwde SYM-scooter, maar dan met de voordelen van elektrisch rijden.

Je koopt hem tegen een aantrekkelijke prijs bij tweewielerspecialist 2wheels.

  • Achteraf en gespreid betalen mogelijk
  • Gratis proefrit
  • Interessante leasemogelijkheden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over SYM

Het merk SYM bestaat inmiddels al ruim 60 jaar. Met een productie van ruim 500.000 voertuigen per jaar is SYM een van de grotere fabrikanten in de tweewielerindustrie. Het merk heeft een zeer brede range aan voertuigen. Denk aan 50 cc scooters, 600 cc SYM motorscooters en vandaag de dag behoren dus ook elektrische scooters tot hun arsenaal. SYM staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij 2wheels zijn we erkend dealer van het merk, dus je vindt zo goed als alle modellen terug in ons aanbod.

SYM E-Fiddle 4: Het beste van toen, met de techniek van nu.

Bovenstaande is nog altijd de kracht en drijfveer achter de verschillende Fiddle generaties van SYM. De Fiddle is het rijdende voorbeeld van hoe een klassiek en stijlvol retro design gecombineerd kan worden met de technologische innovaties van vandaag.

SYM E-Mio: Jouw vertrouwde SYM, maar dan elektrisch.

De E-Xpro is de elektrische bezorgscooter die overal en altijd inzetbaar is. Daarbij is hij op zijn zware taak berekend, want hij beschikt over een dubbele schokdemper en is voorzien van een voor- en achterdrager. Dat zorgt ervoor dat u met de E-Xpro veel goederen kan vervoeren.

SYM E-Xpro: De ultieme elektrische bezorgscooter.

Je kent de Mio. Het is al jaren onze verkooptopper met inmiddels ruim 30.000 verkochte units wereldwijd! Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een soepele rij-ervaring en gedefinieerd door zijn eigen unieke stijl.

Klaar voor een proefrit? Kom gerust langs!

Ben je op zoek naar een nieuwe scooter? Kom gerust eens langs bij onze winkel in Rijnsburg, nabij Leiden. Hier bekijk je de SYM-E-scooters met eigen ogen en kun je desgewenst een proefrit maken en al je vragen stellen aan onze experts. Direct een afspraak maken.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg 

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

Openingstijden

Maandag          Gesloten
Dinsdag            08:30 – 17:30 uur
Woensdag        08:30 – 17:30 uur
Donderdag       08:30 – 17:30 uur
Vrijdag             08:30 – 17:30 uur
Zaterdag          09:00 – 16:00 uur
Zondag             Gesloten

Zakelijk een SYM E-scooter leasen

Bij 2wheels bieden we zowel werknemers als werkgevers interessante mogelijkheden om zakelijk een (bezorg)scooter te leasen. Dit levert je een hoop fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden op. En met een opdruk of logo op je scooter is het ook nog eens een mooi marketingmiddel. Eventueel kunnen we je SYM-e-scooter ook bestickeren, wrappen of volledig overspuiten om hem geheel naar wens te maken. Lees hier meer over zakelijk rijden.

Contact opnemen

Als je nog vragen hebt, zijn we je graag van dienst. Neem gerust contact op via info@2wheels.nl of bel 071-5652233.