E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

SYM E-scooters

Een bezorgscooter die zijn werk voortreffelijk doet en ook nog eens emissieloos rijdt: dat is een SYM E-scooter in een notendop. De SYM Xpro is al geruime tijd de best verkochte bezorgscooter van Nederland. En sinds niet al te lang geleden heeft SYM ook een elektrische variant van de populaire Xpro op de markt gebracht. Je koopt hem tegen een aantrekkelijke prijs bij tweewielerspecialist 2wheels.

  • Achteraf en gespreid betalen mogelijk
  • Gratis proefrit
  • Interessante leasemogelijkheden

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over SYM

Het merk SYM bestaat inmiddels al ruim 60 jaar. Met een productie van ruim 500.000 voertuigen per jaar is SYM een van de grotere fabrikanten in de tweewielerindustrie. Het merk heeft een zeer brede range aan voertuigen. Denk aan 50 cc scooters, 600 cc SYM motorscooters en vandaag de dag behoren dus ook elektrische scooters tot hun arsenaal. SYM staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij 2wheels zijn we erkend dealer van het merk, dus je vindt zo goed als alle modellen terug in ons aanbod.

SYM Xpro: de ultieme elektrische bezorgscooter

De SYM Xpro is de perfecte elektrische bezorgscooter voor (professionele) bezorgdiensten. Deze elektrische scooters zijn niet alleen op hun zware taken berekend, maar rijden uiteraard ook volledig emissieloos. En dat wordt binnen veel steden en gemeenten natuurlijk enorm gestimuleerd. Bij 2wheels koop je twee verschillende varianten van de SYM Xpro E-scooter.

SYM E1-Xpro en SYM E2-Xpro

Beide SYM Xpro modellen zijn standaard uitgerust met de meest hoogwaardige onderdelen en eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een dubbele schokdemper, ruime voor- en achterdrager en een overzichtelijk digitaal dashboard waarop je onder meer de snelheid en accucapaciteit afleest.

Het verschil tussen beide modellen

Het verschil tussen de twee modellen zit hem in de hoeveelheid meegeleverde laders en accu’s. Daar waar je bij de E1-Xpro één lader en accu ontvangt met een ruime actieradius van 45 km, krijg je bij de E2-Xpro twéé laders en twéé accu’s. Hierdoor kun je de andere accu opladen terwijl de scooter nog rijdt, zodat hij altijd operationeel blijft. Geen kostbaar tijdverlies tijdens het bezorgen dus!

Klaar voor een proefrit? Kom gerust langs!

Heb je een bezorgservice en ben je op zoek naar een goede bezorgscooter, eventueel als uitbreiding van je bestaande tweewielerpark? Kom gerust eens langs bij onze winkel in Rijnsburg, nabij Leiden. Hier bekijk je de SYM bezorgscooters met eigen ogen en kun je desgewenst een proefrit maken en al je vragen stellen aan onze experts. Direct een afspraak maken.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg 

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-58926381

Openingstijden

Maandag          09:00 – 16:00 uur
Dinsdag            08:30 – 17:30 uur
Woensdag        08:30 – 17:30 uur
Donderdag       08:30 – 17:30 uur
Vrijdag             08:30 – 17:30 uur
Zaterdag          09:00 – 16:00 uur
Zondag             Gesloten

Zakelijk een SYM E-scooter leasen

Bij 2wheels bieden we zowel werknemers als werkgevers interessante mogelijkheden om zakelijk een (bezorg)scooter te leasen. Dit levert je een hoop fiscale voordelen en subsidiemogelijkheden op. En met een opdruk of logo op je scooter is het ook nog eens een mooi marketingmiddel. Eventueel kunnen we je SYM e-scooter ook bestickeren, wrappen of volledig overspuiten om hem geheel naar wens te maken. Lees hier meer over zakelijk rijden.

Contact opnemen

Als je nog vragen hebt, zijn we je graag van dienst. Neem gerust contact op via info@2wheels.nl of bel 071-5652233.