E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Puch E-bikes

Een elektrische fiets moet van goede kwaliteit zijn. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets of een fijne toerfiets voor tochten door de natuur: de elektrische fietsen van Puch zijn een uitstekende keuze. Bij 2wheels vind je een ruim assortiment en geniet je van:

✓ BOVAG-garantie inbegrepen
✓ Fijne betaalmogelijkheden
✓ Persoonlijke service

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wat is Puch?

Puch is een van oorsprong Oostenrijks fietsenmerk dat inmiddels al meer dan 100 jaar fietsen ontwikkelt. Het merk heeft zich vanaf het begin gericht op comfort en uitstekende kwaliteit, waarbij rekening werd gehouden met de behoeften van fietsers. Het is dus niet gek dat een elektrische fiets van Puch nu ook bij het assortiment hoort.

De voordelen van Puch e-bikes

Waarom zou je voor een elektrische Puch fiets kiezen? Dit merk biedt een aantal voordelen:

  • Jarenlange kennis van fietsen
  • Lage prijs voor goede kwaliteit
  • Leuke designs voor iedere fietser

Puch E-Folk N3 Elektrische fiets

Puch E-Folk N3 is een echte stadsfiets. De fiets heeft een goede voorwielmotor en is uitgerust met een gesloten kettingkast. Dit zorgt ervoor dat je e-bike van Puch weinig onderhoud nodig heeft en in alle weersomstandigheden te gebruiken is. Het model is in twee kleuren verkrijgbaar, van tijdloos zwart tot vrolijk blauw.

Puch E-Ballad Lady

Met maar liefst zeven versnellingen is de Puch E-Ballad Lady perfect voor iedere rit. Ook bij dit model zijn alle kabels weggewerkt in een gesloten kettingkast voor een onderhoudsvriendelijke fiets. De voorwielmotor zorgt voor krachtige ondersteuning. Het is mogelijk om de accu te upgraden tot een actieradius van 150 kilometer.

Puch E-Rhythm Lady

Op zoek naar een fiets met een retro-uitstraling en moderne technische snufjes? Dan is deze Puch elektrische fiets wat je zoekt. De Puch E-Rhythm Lady is een moederfiets met een lange bagagedrager en extra ruimte tussen het zadel en het stuur. Het installeren van kinderzitjes is dus eenvoudig. De actieradius van 75 kilometer zorgt ervoor dat je moeiteloos komt waar je zijn moet.

Maak een proefrit bij 2wheels

Puch maakt verschillende e-bikes die allemaal weer hun eigen kwaliteiten hebben. Wil je die kwaliteiten zelf ervaren? Kom dan langs bij de showroom van 2wheels om een gratis proefrit te maken. Deze vrijblijvende proefritten geven je de kans om het juiste model te ontdekken. Onze experts geven je bovendien passend advies.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten

Complete service en verzekering

Bij 2wheels kun je niet alleen een Puch elektrische fiets kopen. We bieden namelijk ook verzekeringen aan. Sluit een verzekering af voor je e-bike en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over diefstal of beschadigingen. Wil je meer weten over de verzekeringen die we aanbieden of een gratis proefrit maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons via 071 565 2233 en info@2wheels.nl.