E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Super Soco e-scooters

Zuinig, muisstil en sportief: dat zijn de elektrische scooters van Super Soco in een notendop. Dit maakt ze het perfecte alternatief voor de scooter op brandstof. Bij 2wheels vind je verschillende modellen Super Soco elektrische scooters. Bovendien geniet je bij ons van:

 BOVAG-garantie
 De mogelijkheid om achteraf en gespreid te betalen
 Een gratis proefrit

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over Super Soco

Super Soco is onderdeel van Vmoto Soco Limited. Vmoto Soco Limited bestaat al een tijdje, maar Super Soco is nog heel jong. Het elektrische scootermerk kwam in 2020 tot leven. Sindsdien is het echter niet meer weg te denken in de scooterwereld. In Nederland was het zelfs het meest verkochte scootermerk van 2021! Super Soco is jong en daarmee ook zeer modern. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Super Soco app. Met deze app verbind je je telefoon met je scooter. Zo kun je snel zien of het tijd is om je accu op te laden. Ook pak je eenvoudig even de gebruikershandleiding erbij wanneer nodig.

Voorzien van Bosch naafmotor

Super Soco elektrische scooters rijden op een naafmotor die mede ontwikkeld is door Bosch. Je bent dus gegarandeerd van kwaliteit. De accu opladen kost je slechts 3,5 uur. Vervolgens geniet je weer circa 60 km lang van absolute vrijheid op je scooter. Je kunt je snelheid en acceleratie zeer nauwkeurig regelen, dankzij de gashendel die van hall sensortechnologie is voorzien. De Super Soco elektrische scooter is wendbaar en licht, waardoor je alle kanten op kunt. Rijplezier is gegarandeerd!

Verschillende modellen verkrijgbaar

Super Soco is een jong merk, maar heeft al veel verschillende e-scooters op de markt gebracht. Denk daarbij aan de TS Street Hunter, de Super Soco TS, de TC Wanderer, de CPx en de CUx. Veel modellen zijn verkrijgbaar in versies die 25, 45 of 95 km/h kunnen rijden. We lichten hier een paar scooters voor je uit.

TS Street Hunter

De TS Street Hunter is gestroomlijnd, krachtig en uiteraard volledig elektrisch. Met een actieradius van 55 km en een maximale snelheid van 45 km/h is dit de ideale e-scooter voor je dagelijkse woon-werkverkeer. De actieradius is bovendien te verdubbelen door een extra accu aan te schaffen. Er passen namelijk twee accu’s in de accubak. En er kan een passagier achterop, dus je hoeft niet in je eentje te genieten van deze geweldige scooter.

Super Soco TC Wanderer

De Super Soco TC Wanderer heeft net als de Street Hunter een actieradius van 55 km die uit te breiden is naar circa 110 km wanneer je een extra accu aanschaft. Ook hebben ze dezelfde maximale snelheid van 45 km/h. Qua uiterlijk zijn deze twee e-scooters echter compleet anders. De TC Wanderer heeft een retro tintje, waardoor je het gevoel krijgt op een echte klassieker te rijden. Zijn exterieur is uniek, maar van binnen ziet alles er ook goed uit. Met een 2500 W naafmotor is deze e-scooter een krachtig voertuig, een absolute aanwinst.

Super Soco CUx

Met een Super Soco CUx scooter weet je dat je een “2wheels” in huis haalt die over de modernste technologie beschikt. Hij heeft intelligente ledkoplampen die met behulp van een sensor automatisch aangaan. Ook stemt dit model zelf de helderheid van het display af, zodat het display zowel overdag als ’s avonds goed af te lezen is. De CUx is verkrijgbaar in twee versies. De 25 km/h-versie heeft een actieradius van ongeveer 65 km. Met de 45 km/h-versie kun je circa 54 km rijden alvorens je de accu weer moet opladen. De CUx is momenteel een van de best verkochte e-scooters. Bij 2wheels begrijpen we wel waarom!

Gratis proefrit maken

Weten wat je koopt, dat is belangrijk. Bij 2wheels begrijpen we dat en daarom bieden we kopers van scooters altijd een gratis proefrit aan. Heb je een Super Soco CPx, een Super Soco TC of een ander model op het oog? Kom dan langs en maak kennis met je potentiële nieuwe scooter.

Scooterverzekering afsluiten

Je nieuwe scooter wil je vanzelfsprekend zo lang mogelijk nieuw houden. Met een goede scooterverzekering is eventuele schade aan je scooter zo weer verholpen. 2wheels is partner van Unigarant en ANWB-verzekeringen. Wanneer je bij ons een scooter aanschaft, kun je deze dus ook direct verzekeren. Wel zo makkelijk!

Super Soco kopen bij 2wheels

Bij 2wheels vind je scooters van de beste merken, waaronder Vespa, SYM, Piaggio en Super Soco. Heb je een Super Soco scooter of een andere scooter gevonden in ons assortiment die perfect bij je past? Kom langs, maak een proefrit en neem je nieuwe scooter mee naar huis. Als je vragen hebt, mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons via info@2wheels.nl of bel 071-5652233.