E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

Super Soco E-scooter

super soco cu e scooter

Vorig jaar was Super Soco het meest verkochte elektrische scooter merk van Nederland. Met een compleet assortiment met veel verschillende modellen is er voor iedereen een Super Soco! 

Een woon-werkrit werd nooit zo spannend als met deze Super Soco. De krachtige naafmotor is ontwikkeld samen met Bosch en levert veel rijplezier.

De gashendel met hall sensortechnologie zorgt voor een precieze snelheidsregeling en acceleratie, zodat hij altijd exact doet wat jij wil! Je kunt je spreken van een lichte en zeer wendbare elektrische tweewieler die je eindeloos veel rijplezier levert.

De accu laad je in maar 3,5 uur op, zodat je weer 60 kilometer rijplezier hebt. Dat zorgt ervoor dat de Super Soco geschikt is voor elke rit.

De modellen zijn leverbaar in een 25, 45 en 95 km/u versie. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Super Soco, het meest verkochte elektrische scooter merk van Nederland. 2wheels.nl heeft een compleet assortiment met veel verschillende modellen., er is voor iedereen een Super Soco!

Over Super Soco

VmotoSoco Limited is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden geproduceerd in de volledig eigen moderne fabriek van 30.000 M². In deze fabriek worden er jaarlijks ongeveer 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Vmoto combineert efficiënte en oosterse productiecapaciteiten met Europees ontwerp en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

Super Soco app

Met de Super Soco app leg je verbinding tussen je CUX en telefoon. Zo heb je alle nodige informatie binnen handbereik, waaronder de status van je accu en de gebruikershandleiding. Deze handige app is is direct beschikbaar.

Subsidie op elektrische scooters en brommers

Niet onbelangrijk; gemeenten en overheden staan ook achter verduurzaming van de mobiliteit. Daarom zijn er diverse mogelijkheden om subsidie voordeel te behalen bij aanschaf van een elektrisch voertuig. Dit verschilt echter per gemeente. Informeer daarom eens bij jouw gemeente en eventueel bij je accountant of belastingadviseur naar de mogelijkheden.

Vraag een proefrit aan

Vraag een proefrit aan

Captcha

* Vereiste velden