Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Fietsverzekering afsluiten bij 2wheels

Fietsverzekering

Uw fiets gestolen of kapot door een ongeluk? Met de Unigarant Fietsverzekering bent u uitstekend verzekerd. Eén van de redenen waarom onze Fietsverzekering door de Consumentenbond is uitgeroepen tot 'beste uit de test'. U kunt bovendien zelf bepalen hoe lang u uw fiets wilt verzekeren, per maand of per jaar.


 

Voordelen Fietsverzekering

  • Wordt uw fiets binnen drie jaar gestolen? Dan vergoeden wij uw nieuwe fiets
  • U heeft geen eigen risico bij diefstal
  • U kiest zelf hoe u de premie wilt betalen, per jaar of per maand (vanaf € 4,40)
  • Ook aantrekkelijk voor ATB's en racefietsen 

Stel zelf uw Fietsverzekering samen

Bij Unigarant kunt u zelf uw Fietsverzekering samenstellen. U kunt kiezen uit twee basisdekkingen.

Diefstal en Diefstal & Beschadiging Plus. Ook uw accessoires kunt u eenvoudig meeverzekeren.

Basisdekking diefstal Fietsverzekering
Heeft u uw fiets met de Unigarant Fietsverzekering met de dekking Diefstal afgesloten? Dan bent u volledig verzekerd bij diefstal. Er zijn echter wel een aantal punten om rekening mee te houden.

De naam zegt het al, u bent volledig verzekerd bij diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen? Dan vergoeden wij het bedrag dat u voor uw fiets heeft betaald. Dat noemen wij de aanschafwaarde. Let op: uw fiets moet een slot hebben dat goedgekeurd is door ART (met twee sterren).

U bent niet verzekerd voor schade door een aanrijding, val of vandalisme.

Naast de dekking Diefstal kunt u met de Unigarant Fietsverzekering ook kiezen voor de basisdekking Beschadiging. En u kunt kiezen uit de drie aanvullende dekkingen: Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp.

Basisdekking Beschadiging Fietsverzekering
Met de Unigarant Fietsverzekering bent u bij de dekking ‘Beschadiging’ verzekerd voor schade.

Schade
Wanneer uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of door een aanrijding, dan vergoedt Unigarant de schade. Is uw fiets in de eerste drie jaar total loss door vandalisme of een aanrijding? Dan vergoeden wij de aanschafwaarde.

Het kan zijn dat u een eigen risico heeft wanneer u schade heeft. Dit hangt af van het soort fiets dat u heeft en/of de fiets total loss is.

Naast de dekking Beschadiging kunt u met de Unigarant Fietsverzekering ook kiezen voor de basisdekking Diefstal. En u kunt ook kiezen uit de drie aanvullende dekkingen: Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp.

E-BIKE VERZEKEREN?   KLIK HIER OM VERDER TE GAAN

 

GA NAAR: VEELGESTELDE VRAGEN