Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Piaggio

Als je op zoek bent naar een scooter die zowel stijlvol als betrouwbaar is, dan kom je al gauw uit bij een Piaggio scooter. Piaggio is een van de meest populaire en gerenommeerde scootermerken, vandaar dat we bij 2wheels een ruime collectie Piaggio scooters verkopen. Koop je nieuwe tweewieler bij ons en profiteer van onderstaande voordelen:

Aantrekkelijk geprijsd
Achteraf en gespreid betalen mogelijk
Diverse leasemogelijkheden
Gratis proefrit

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over het merk Piaggio

Het merk Piaggio is in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio. Daar waar het merk aanvankelijk zeeschepen, militaire vliegtuigen en motorboten produceerde, ging het roer na de Tweede Wereldoorlog om. Piaggio besloot zich volledig te gaan focussen op scooters en motorfietsen. De eerste Piaggio scooter rolde in 1946 van de band en er zouden er door de jaren heen nog vele miljoenen volgen. Vandaag de dag behoren er ook verschillende andere Europese scooter- en motorfietsmerken tot het Piaggio concern. Denk hierbij aan:

  • Vespa
  • Puch
  • Gilera
  • Moto Guzzi
  • Aprilia

Op het gebied van gemotoriseerde tweewielers is Piaggio dus een van de grotere spelers wereldwijd.

Piaggio scooter modellen

Bij 2wheels hebben we altijd de nieuwste modellen Piaggio scooters beschikbaar. Alle Piaggio snor- en bromscooters zijn voorzien van het inmiddels welbekende I-get 3V motorblok met injectie: een van de zuinigste motorblokken die er bestaan. Met een Piaggio scooter in je bezit ben je er dus zeker van dat je voldoet aan de strengste milieueisen. We lichten hieronder graag een aantal Piaggio scooter modellen voor je uit.

Piaggio Zip

Al meer dan 20 jaar is de Piaggio Zip een absoluut begrip in de scooterwereld. De Zip dankt zijn populariteit aan zijn betrouwbaarheid, wendbaarheid en ook snelheid. Deze voordelen heeft de scooter met name te danken aan het compacte formaat, de korte wielbasis en technische finesse waarmee hij ontworpen is. Zowel voor woon-werkverkeer als de meest uiteenlopende dagelijkse activiteiten is een Piaggio Zip de perfecte scooter.

Piaggio Liberty

Ook de Liberty is een alom geprezen model van Piaggio. De Piaggio Liberty valt op door zijn extra grote velgen, met name bij het voorwiel. Dit in combinatie met de zeer comfortabele zitpositie zorgt voor een uiterst aangename rijervaring. Ideaal voor de wat langere afstanden dus. De Liberty is ook verkrijgbaar in een extra sportieve uitvoering. Deze is voorzien van diverse stijlvolle accenten, zoals een zwarte achterdrager, zwarte wielen met gepolijste randen en zwarte spiegels.

Elektrische Piaggio scooter

Piaggio gaat mee met de tijd, vandaar dat ze tegenwoordig ook diverse elektrische scooters in hun arsenaal hebben. Uiteraard koop je ook Piaggio e-scooters voordelig bij 2wheels. De elektrische Piaggio 1 heeft dezelfde verfijnde premium eigenschappen als je gewend bent, maar rijdt ook nog eens volledig emissieloos.

Maak een gratis proefrit

We begrijpen bij 2wheels maar al te goed dat een scooter perfect moet aansluiten op je eisen en wensen. Heb je een bepaalde Piaggio scooter op het oog, maar weet je niet zeker of hij goed genoeg bij je past? Kom dan gerust langs voor een gratis proefrit. Op ons eigen terrein in Rijnsburg maak je rustig kennis met de rijeigenschappen van de gewenste Piaggio scooter, of een andere tweewieler natuurlijk. Bovendien staan onze experts altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Je Piaggio scooter verzekeren

Aangezien we bij 2wheels erkend tussenpersoon zijn van Unigarant en ANWB-verzekeringen, kun je je nieuwe scooter bij ons meteen verzekeren en ben je in één keer klaar. We hebben daarnaast diverse aantrekkelijke mogelijkheden voor werkgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijke lease (scooter van de zaak).

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over onze Piaggio scooters of kunnen we je meer vertellen over de betaal- en leasemogelijkheden? We staan je meer dan graag te woord. Je bereikt ons via info@wheels.nl of door te bellen naar 071-5652233.