E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Lifestyle E-Bikes


Stijlvol en ontspannen fietsen op de elektrische Lifestyle-serie.

Deze elektrische lifestyle fietsen zijn uitgerust met een BOSCH middenmotor Performance c.q. Performance CX. Om je een onderhoudsarme fiets te kunnen bieden, zijn de beide modellen voorzien van versnellingsnaven en een GATES-riem i.p.v. met een derailleur. 

t  

De extra brede banden van het merk SCHWALBE staan garant voor ongeëvenaard comfort. De beide eUrban-modellen werden in onze eigen fietsenfabriek met de hand gemonteerd. De fietsen worden afgewerkt met een extreem slagvaste poeder-coating, waardoor deze e-bike van topkwaliteiter ook na jarenlang gebruik nog als nieuw uitziet.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wat je moet weten over e-bikes uit de Urban-serie

Je bent van plan om een elektrische citybike te kopen die tegen een stootje kan? Dan zou een citybike uit de eUrban-serie van VICTORIA wel eens heel geschikt voor je kunnen zijn. We leggen je hierna uit waarom:

  • Design
  • Comfort
  • Veiligheid
  • Beschermd tegen pech

Je bent van plan om een elektrische citybike te kopen die tegen een stootje kan? Dan zou een citybike uit de eUrban-serie van VICTORIA wel eens heel geschikt voor je kunnen zijn. We leggen je hierna uit waarom:

 

Specifieke informatie over de e-bikes uit de Urban-serie van VICTORIA

Omdat al onze fietsen in onze eigen fabriek in het Duitse Nedersaksen door ervaren technici op het gebied van montage en mechatronika worden gemonteerd, ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Kenmerkend voor de eUrban-serie zijn de pure belijning met vaste vork, de brede banden en de rechte, comfortabele zithouding.

Daarnaast gebruiken we uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit die garant staan voor een goede functionaliteit en grote duurzaamheid. Zo gebruiken we Nexus naafversnellingen van SHIMANO met 8 versnellingen of de traploze NuVinci versnellingsnaaf, en de BOSCH-middenmotoren Performance en Performance CX – allebei met een capaciteit van 500 watturen.

Voor wie is de een elektrische stadsfiets uit de eUrban-serie geschikt?

Als je voor een fiets uit de eUrban-serie kiest, weet je wat je van je nieuwe fiets verlangt. En dat is ook goed zo. Deze fietsen werden namelijk speciaal ontworpen voor de moderne mobiliteit, in de stad en daarbuiten. Dit is een moderne, praktische en stijlvolle elektrische fiets met een aandrijving waar je op kunt vertrouwen. Comfortabele instap, uitgerust voor dagelijks gebruik en een groot rijcomfort: dat zijn in het kort de troeven en van eUrban.

Om de toekomstige eigenaar van een eUrban het zo gemakkelijk mogelijk te maken, is dit model standaard uitgerust met eenonderhoudsarme naafversnelling met riem-aandrijving. Alle onderdelen, zoals frame, vork, cockpit (stuur en voorbouw), remmen, banden etc. zijn bovendien volledig afgestemd op een dagelijkse XXL -belasting. Het totale gewicht van de pedelec met berijder en andere accessoires, mag 170 kg bedragen. De fiets weegt zelf, afhankelijk van de framevorm en -maat, 27 kilo en dat betekent dat berijder en bagage samen rond de 140 kilo mogen wegen.

Maar het gewicht bij dit type comfortabele pedelec komt uiteindelijk toch op de twee plaats, want de krachtige motor en krachtige accu staan altijd garant voor optimale ondersteuning. En staar je ook niet blind op de vermelde actieradius van de fiets. Want met een city-pedelec fiets je meestal alleen afstanden van zo’n 30 kilometer. En die kilometers leg je dankzij de krachtige 500 watturen accu en de minimale trapinspanning (dat is bij een pedelec immers nodig) fluitend af.

Deze serie is ook heel geschikt voor de nieuwkomer in de wereld van de e-bike, zij zullen zich op een eUrban gegarandeerd op hun gemak voelen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want de extra brede ballonbanden met geïntegreerde luchtvering zorgen voor een extra groot contactvlak met de ondergrond en dat vertaalt zich in meer tractie. En daardoor biedt de fiets een buitengewoon veilig rijgedrag. De comfortabele framegeometrie en het naar voren gebogen stuur voegen nog een extra touch comfort aan de fiets toe.

 

Elektrobike jaarboek 01/2018 over de VICTORIA eUrban 11.9

In de test: 18 e-citybikes
Score e-citybikes: 12 x ZEER GOED, 5 x GOED, 1 x BEVREDIGEND
Label eUrban 11.9:  1 x Beste keus, 1 x Testwinnaar

eUrban