snorscooter omkeuren naar bromscooter bij RDW

UPDATE: 3 januari 2023

RDW keuring 25km--->45km

Vanaf vandaag kunnen we een afspraak maken om de omkeuring naar 45km scooter te regelen. 
De kosten voor de omkeuring zijn 99 euro en het nieuwe kentekenplaatje kost 30 euro incl. nieuwe kentekenhouder en montage.

Houd rekening met een inmiddels opgelopen wachttijd van enkele weken. Wees er dus op tijd bij en reserveer snel een plek, zodat we aan de slag kunnen voor je.

Klik hier om een reservering te maken!
 
Kosten keuringsklaarmaken

De kosten voor het keuringsklaarmaken hangen af per geval. Elke scooter (motortype) heeft namelijk zijn eigen methode om de scooter sneller te maken. Ook gaat er een kleine technische check aan vooraf, want de scooter moet wel veilig zijn om de hogere snelheid te behalen. Dit kan soms extra kosten met zich meebrengen.
We kunnen hiervoor vooraf een duidelijke prijsindicatie geven als we de scooter hebben gezien.

RDW Kentekencheck
Wil je weten of je voertuig omgekeurd mag worden, klik dan hier.

Vanaf 04-01 gaan we omkeuring klussen aannemen

Om een plek in onze agenda te reserveren vragen we je om de reservering alvast in te dienen: Klik hier om een reservering te maken!
We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om de keuring in te plannen. We plannen in op basis van volgorde van reservering.

Vragen over het omkeuren? Laat een bericht achter via het contactformulier.

Captcha

* Vereiste velden

7 november 2022

Bij 2wheels Rijnsburg kun je vanaf januari 2023 terecht voor het omkeuren van snorfiets naar bromfiets (of van snorscooter naar bromscooter.) 

Dat kan nu al bij één van de RDW-keuringstations. Alleen die hebben het nu zo druk dat ze besloten hebben dat RDW erkende dealers (wij dus) deze keuring mogen uitvoeren in het nieuwe jaar. Dit heeft natuurlijk te maken met de aanstaande helmplicht voor snorfietsen en snorscooters die per 01-01-2023 ingaat.

Wij zorgen ervoor dat jouw snorfiets of snorscooter aan alle eisen voldoet voor de keuring. Ook de snelheid passen we voor je aan! Eenmaal goedgekeurd? Dan zorgen wij voor een gele plaat en monteren deze achterop je spatbord. 

Wil je als eerste meer informatie ontvangen of een afspraak inplannen als het zo ver is? Vul dan onderstaand contactformulier in: