E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Bakfiets.nl

 

Elektrische bakfietsen van Bakfiets.nl

Wie wil dat nu niet; een elektrische bakfiets, onze bakfiets is de enige echte van Nederlands fabricaat en handgemaakt. Een betere bakfiets vind je nergens, ook onze elektrische modellen worden volledig handgemaakt, gecontroleerd en getest en dan pas gaat onze bakfiets op weg naar zijn nieuwe eigenaar. Dat wordt dus genieten van onze originele elektrische bakfiets.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Bakfiets met Elektrische aandrijving

Alle CargoBike en Trike modellen zijn ook met elektrische aandrijving leverbaar. Dit maakt het fietsen een stuk lichter en sneller. Ook kan de motor u helpen duwen bij het lopen naast de fiets. De Accu is afneembaar wat makkelijk is wanneer je geen stopcontact in de buurt van de fiets heeft.

Shimano STEPS

De Elektrische CargoBikes en Trikes zijn uitgevoerd met het Shimano STEPS e6100 systeem. Dit systeem is relatief licht in gewicht, geeft een goede ondersteuningen heeft een groot bereik, is stil en betrouwbaar en heeft veel extra’s. Het systeem is eenvoudig te bedienen via een display en een bediening dicht bij de duimen, je houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. Ook is de Shimano STEPS voorzien van een Walk assist voor extra ondersteuning wanneer je naast de fiets loopt.

Uitvoeringen

De Steps modellen zijn leverbaar met twee versnellingsautomaat, een Shimano 7 versnellingsnaaf, een Envolio (NuVinci) traploze versnellingsnaaf en een 8 versnelling premium naaf met automatische schakeling (Di2).   

Accessoires en afmontage opties. 

Maak je Bakfiets.nl compleet met alle beschikbare accessoires. Bekijk de accessoires pagina  en kies de accessoires die het beste passen. Zo zijn er items die het comfort voor jou en de kids verhogen. Maar ook items zoals fraaie handvatten en zadel die het uiterlijk pimpen. Maak jouw bakfiets naar jouw smaak!
De accesoires zijn trouwens ook los te bestellen. We sturen dagelijks op! Ook zijn er diverse Afmontage opties voor als je een nieuwe bakfiets wilt bestellen. Zoals een accu- en banden upgrade, kleur frame naar wens of een ander zadel!