Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

SYM scooters

Ben je van plan om een SYM scooter te kopen? 2wheels heeft een uitgebreid aanbod met alle topmodellen voor je beschikbaar. Maak kennis met de unieke kenmerken, vergelijk de designs en ontdek welk model het beste bij jou past. Je profiteert bij het kopen van een SYM scooter bij 2wheels niet alleen van een gunstige prijs, maar ook van zekerheid en gemak.

 Koop met zekerheid: BOVAG-garantie
 Betaal naar wens gespreid of achteraf
 Maak gratis een proefrit

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geschiedenis SYM

SYM bestaat als sinds 1961 en is een van de grootste fabrikanten van scooters in de wereld. Vanaf het jaar 2004 staat de naam als afkorting voor SanYang Motor (SYM). Duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid en betrokkenheid behoren tot de kernwaarden van dit bedrijf. Bij het ontwikkelen van scooters speelt het bedrijf in op de veranderende behoefte in de samenleving en markt met oog voor het milieu. Om bovendien aan vele wensen en gebruiksdoelen tegemoet te komen, ontwerpt de scooterfabrikant een groot aantal verschillende modellen. Hierdoor is er voor iedereen een ideale SYM scooter te koop.

SYM Mio scooter: verschillende modellen

In Nederland is de SYM Mio scooter een van de populairste modellen, waar overigens verschillende uitvoeringen van verkrijgbaar zijn. Deze scooter kenmerkt zich als stadsscooter met een modern en vernieuwd eigenzinnig design. Er is een standaard Mio scooter verkrijgbaar als model Mio 50i en een uitvoering als model Mio 50i Premium. De premiumuitvoering beschikt over enkele luxe accessoires, zoals een smoked windscherm, zwarte klapdrager en zwarte sierbeugelset.

SYM Fiddle 4

De SYM Fiddle 4 is een scooter die zich kenmerkt door zijn retro design, maar behoort wel tot de nieuwste generaties. De brandstoftank is weggewerkt in het voetplateau en het motorblok is met een vernieuwd ophangsysteem uitgevoerd. Onder het zadel is lekker veel opbergruimte beschikbaar en de SYM Fiddle biedt voldoende plek om er comfortabel met twee personen op te rijden. Er is overigens ook een premiumvariant van dit model beschikbaar.

SYM Fiddle 2

De SYM Fiddle 2 is een populair model dat beschikt over een viertakt motor en is uitgevoerd met een grote koplamp voor optimaal zicht. Het zadel is breed en comfortabel, waaronder opbergruimte is aangebracht. Een van de voordelen van SYM Fiddle 2 is de grote wendbaarheid die het rijplezier vergroot. Bij dit model is goed gelet op de verhouding tussen prijs en kwaliteit; het is een echte topper onder de SYM scooters. Het design is eenvoudig, maar wel supertrendy.

SYM X-Pro

Het model SYM X-Pro is een multifunctionele bezorgscooter. De SYM X-Pro is enorm wendbaar en is als compacte scooter uitgevoerd. Deze scooter is perfect voor allerlei bedrijfsdoeleinden, waar bezorging deel uitmaakt van de dienstverlening. Het ontwerp is gebaseerd op het origineel van Orbit II. Een verschil is dat er onder het zadel van de SYM X-Pro 8,5 liter opbergruimte beschikbaar is. Achterop de scooter is de opbergbox te monteren om op een veilige manier allerlei goederen te vervoeren. De SYM X-Pro is ideaal voor professioneel gebruik in het kader van bezorgdiensten.

SYM Orbit 3

De SYM Orbit 3 blinkt uit dankzij zijn sportieve en stijlvolle design. Het ontwerp kenmerkt zich daarbij bovendien door unieke graphics die in combinatie met de basiskleur in een mooi effect voorzien. SYM Orbit 3 is in verschillende versies leverbaar, namelijk in een 25 km/u uitvoering of als 45 km/u variant. Er is sprake van een optimaal rijcomfort en perfecte betrouwbaarheid. Bovendien is er in een verbeterde zichtbaarheid voorzien door de knipperlichten vooraan in het stuur te plaatsen. Het brede steunvlak voor de voeten combineert ideaal met het zadel dat hoog is geplaatst. Hierdoor ontstaat er een uitstekende basis voor een ultieme rijervaring.

SYM Symphony

Ben je van plan een scooter te kopen voor dagelijks gebruik? Daar is de SYM Symphony helemaal perfect voor. Dit is namelijk een scooter die als allrounder bekend staat en voor allerlei soorten ritten geschikt is. Het design is verfijnd en daarbij is er sprake van een stoer en elegant ontwerp. De ANWB heeft de SYM Symphony al eerder als beste uit de test laten komen. Je mag dan ook veel verwachten van dit model, dat overigens in diverse kleuruitvoeringen verkrijgbaar is. In aanvulling op de standaard uitvoering heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Business versie of Travel uitvoering.

SYM scooter kopen? Maak gratis een proefrit!

Voordat je tot aankoop overgaat, wil je de scooter natuurlijk even in het echt uitproberen. We nodigen je daarom graag uit om een afspraak voor een proefrit te maken voor het model van je voorkeur. Je kan natuurlijk ook direct langskomen in onze winkel die nabij Leiden in Rijnsburg is gevestigd. Wil je met je nieuwe SYM scooter verzekerd de weg opgaan? Dit is meteen bij de aanschaf te regelen. Voor vragen of meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 071-5652233 of per mail via info@2wheels.nl.