Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

 

 

 Helmplicht 2023

Betaal je 2wheels bestelling in 3 keer met in3


RDW Afspraak omkeuring snorfiets-snorscooter 25km naar 45km bromfiets -bromscooter

€ 99,00

Om de afspraak te bevestigen kun je via deze weg de keuring reserveren. We nemen na ontvangst van de reservering z.s.m. contact met je op om samen met jou de afspraak in te plannen. Dit gaat op volgorde van binnenkomst.


De omkeuring vindt plaats in onze werkplaats in RIJNSBURG (ZH).


Druk in het afrekenproces op AFHALEN.


Voor meer informatie en voorwaarden, zie hieronder.

Lees meer

* Vereiste velden

€ 99,00
-
+
Omschrijving

Details

Om de afspraak te bevestigen kun je via deze weg de keuring reserveren. We nemen na ontvangst van de reservering z.s.m. contact met je op om samen met jou de afspraak in te plannen. Dit gaat op volgorde van binnenkomst.

Druk in het afrekenproces op AFHALEN.


Meer informatie:

RDW keuring 25km--->45km

Vanaf 01-01 -2023 kun je een afspraak maken om de omkeuring van 25km snorscooter (of snorbrommer) naar 45km versie te regelen. Dat kan op onze locatie in Rijnsburg. De kosten voor de omkeuring zijn 99 euro en het nieuwe kentekenplaatje kost 30 euro en is inclusief nieuwe kentekenhouder en montage.
Wij zorgen dat de nieuwe kentekenplaat netjes gemonteerd zit op je scooter als je hem weer komt halen. Dit duurt doorgaans 1 à 2 dagen na de keuring. Je bent je scooter dus zo'n 2 a 3 dagen kwijt. LET OP: In verband met drukte en ruimtegebrek graag zo snel mogelijk de scooter weer ophalen als je bericht krijgt dat het is afgerond.
Kosten voorafgaand het omkeuren
Je snorfiets of snorscooter moet natuurlijk ook sneller worden gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan, dan kunnen wij dat uiteraard voor je doen. De topsnelheid mag 45 tot 55km/h zijn. De kosten hiervoor hangen erg af per merk/model scooter. We geven je graag advies wat er nodig is en wat de kosten zullen zijn.
Ook moet je snorfiets / snorscooter veilig genoeg zijn om door ons te laten testen. Maar ook voor jouw veiligheid is het belangrijk dat je scooter degelijk en veilig genoeg is om de hogere snelheden te behalen. Zo moeten de banden, de remmen en verlichting in orde zijn. Het kan dus zijn dat dit moet worden aangepakt

We kunnen vooraf meestal wel een duidelijke prijsopgave geven als we de scooter hebben gezien. Als je hierover vragen hebt; stel ze gerust!
Voorwaarden:
- Je scooter zal worden gecheckt op verkeersveiligheid vóór de keuring. Wij mogen alleen scooters omkeuren die verkeersveilig zijn.
- Wanneer je scooter niet voldoet aan de verkeersveiligheid, zullen wij dit vooraf met je overleggen en een prijsopgave doen voor de nodige werkzaamheden en materialen.
- Ga je niet akkoord met deze prijsopgave? Dan brengen wij €35,- onderzoekskosten in rekening. De vooraf betaalde kosten voor de keuring + plaat krijg je uiteraard teruggestort als je besluit de keuring niet uit te voeren.

RDW Kentekencheck
Wil je vooraf weten of je voertuig omgekeurd mag worden, klik dan hier.
Voer je kenteken in en kijk vervolgens naar onderstaande regel:

-----> Snelheidswijziging snorfiets door erkenninghouder mogelijk? JA of NEE
(bij JA dan kun je de keuring bij ons laten uitvoeren. Bij NEE moet de scooter worden omgekeurd op een RDW-keuringsstation van de RDW zelf. Dit kunnen wij ook verzorgen voor je. Neem in dat geval contact met ons op en geef aan dat je scooter gekeurd moet worden bij de RDW zelf).
Specificaties

Specificaties

Artikel nr. rdw-keuring
Code 1.0000
Video's

Er zijn geen video's voor dit product.

Jouw gegevens

* Vereiste velden

* Vereiste velden

Indicaties leaseprijs

Termijnen Prijs per maand
12 maanden € 8,85
24 maanden € 4,71
36 maanden € 3,34
48 maanden € 2,66
60 maanden € 2,26
72 maanden € 2,00
Waarom kopen bij 2Wheels?
Snel en voordelig geleverd door heel Nederland Snel en voordelig geleverd door heel Nederland
Uitsluitend A-merken scooters en fietsen Uitsluitend A-merken scooters en fietsen
Bovag garantie, kopen met zekerheid Bovag garantie, kopen met zekerheid
Achteraf betalen mogelijk Achteraf betalen mogelijk
Vertrouwd de weg op
  • Anwb
  • Bovag
  • Unigarant
  • RDW

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer