E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Phatfour

Maak je Phatfour FLX, FLB of FLS fatbike compleet met deze gave en praktische accessoires. Ook vind je hier belangrijke zaken zoals items die je beveiliging en onderhoud van je kostbare Fatbike op orde brengen.

Tip! Gebruik het filter als je op zoek bent naar een specifiek merk of artikel!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
  1. sale Buitenband Fatbike

    Normale prijs: € 44,95

    Special Price € 39,95

    Speciaal voor de Fatbike

    • Single Compound
    • ETRTO maat: 100-406
    • Inch maat: 20 x 4.00"

    De CST Tourance band is op maat gemaakt voor Fatbike en is een high performance band voor de weg en onverharde paden. De op maat gemaakte TURN UP-structuur en de anti-lek bescherming van FI-vezel in het karkas maken het fietsen comfortabeler en veiliger.

    Tip: Maak de kans kleiner om een lekke band te rijden. Gebruik Ride-on. Dit is een anti-lek middel die je in je band spuit. Eenvoudig aan te brengen, inclusief instructies.

    Meer Informatie
  2. spiegel elektrische fatbike de luxe inklapbaar
    € 28,95

    Een stoere spiegel is geen overbodige luxe op een snelle fatbike / e-bike. Bij het inhalen is het prettig als je snel kunt checken of er wat achter je rijdt.

    Deze spiegel heeft geen anti-reflectielaag, waardoor het zicht in de avond beter is. Een fijn voordeel is dat de spiegel inklapbaar is. Zo kun je makkelijk je poort door en is deze ook minder kwetsbaar, bijvoorbeeld in de fietsenstalling.

    De arm is gemaakt van vezel versterkt nylon en de stuurklem is gemaakt van aluminium. Hierdoor is de spiegel zeer ligt van gewicht en tegelijk erg sterk en duurzaam.

    Eenvoudige montage. Wij adviseren om de spiegel links op het stuur te plaatsen.

    Meer Informatie
  3. sale Tracefy E-bike GPS Track & Trace systeem met inbouw

    Normale prijs: € 325,00

    Special Price € 299,00

    Zorgeloos op weg met Tracefy
    Een elektrische fiets is waardevol. Dat weten helaas ook fietsendieven.

    Omdat je niet wilt dat jouw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy je de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker in je fiets in te laten bouwen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog.

    Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst en kun je altijd realtime zien waar hij nu is en eventueel direct onze opsporingsdienst inschakelen.
    Daarnaast kun je in de app je routes terugkijken en alle rit statistieken inzien. Een fietscomputer die altijd aanstaat en alle rit data vastlegt.

    Meer Informatie
  4. Huntsman-buitenband-fatbike-kopen
    € 72,00

    Een nieuwe band nodig voor je Fatbike? Deze band van het merk Huntsman geeft de beste grip op de weg, combineer de band met een nieuwe binnenband en eventueel een extra antilekbehandeling voor een nog kleinere kans op lekrijden.

    Meer Informatie
  5. sale Stricto Beenkleed fatbike universeel zwart

    Normale prijs: € 109,95

    Special Price € 99,95

    Een beenkleed is eigenlijk onmisbaar in Nederland als je een fatbike hebt. Door het natte en koude weer is een rit minder prettig. Met een beenkleed kun je je beschermen tegen regen, sneeuw en wind. Zo is je rit weer comfortabel.

    Dit beenkleed is voorzien van handig strip, waardoor je een slot kunt plaatsen. Ook krijg je er een handige opbergtas bij!

    Meer Informatie
  6. LOQATER Viloc tag Track & Trace volgsysteem.
    € 99,00

    Loqater: Het wapen tegen diefstal van fietsen, scooters en andere waardevolle bezittingen.

    Met deze Track & Trace module met 24/7 meldkamer én terughaaldienst in geval van diefstal maak je het dieven erg lastig!

    Let op: Bestel je de Loqater via de website en ga je deze zelf monteren? Lees dan hieronder de belangrijke informatie.

    Meer Informatie
  7. Universele telefoonhouder Lynx Claw, met ingebouwde veiligheidsslot.
    € 21,00

    Deze universele telefoonhouder van Lynx, genaamd Claw, combineert maximale veiligheid met eenvoud.

    De telefoon klik je makkelijk met één hand in de stuurhouder, waarna deze automatisch wordt vastgeklemd.

    Maximale veiligheid wordt gegarandeerd door het ingebouwde veiligheidsslot aan de achterzijde van de houder, waarmee het vergrendelingsmechanisme blokkeert.

    Merk LYNX
    Extra info Geschikt voor 4,7" - 6,8" smartphones. 360 graden draaibaar
    Afmetingen 14,9 x 9,1 x 43 cm
    Gewicht (KG.) 0.25
    Meer Informatie
  8. Buitenband Fatbike 20x4.0 met grof profiel
    € 28,00

    Met deze stoere, zwarte band maak je een ruige look. De band heeft een grof noppenprofiel, zodat ook op de onverharde wegen prima kunt rijden.

    Meer Informatie
  9. Buitenband Fatbike Street Speedster 20x4.0 inch.
    € 35,00

    De beste tractie in droge of natte omstandigheden

    Buitenband Fatbike Street Speedster 20x4.0 inch.

    De Speedster is ontworpen voor rolsnelheid en minimale weerstand op harde ondergrond of verhard terrein. Het honingraatprofiel loopvlak in het midden biedt bijna geen rolweerstand en een ongelooflijke levensduur van het loopvlak.

    De honingraat functie geeft u ook uitstekende tractie in droge of natte omstandigheden. Grote ruitvormige noppen aan de zijkanten geven de grip die je nodig hebt in bochten, terwijl de loopvlak noppen naar het midden toe kleiner worden voor ultieme snelheid en tractie. En met zijn ballonachtige structuur voelt het alsof je in de lucht zweeft.

    Meer Informatie
  10. Abus vouwslot Bordo Granit XPlus 6500/110 black SH 110cm. Met ART 2-klasse keuring.
    € 159,00

    BORDO GRANIT XPlus™ 6500 Lengte 110cm Incl. houder

    Goedgekeurd voor de diefstalverzekering van uw scooter!  

    Handleiding: Bordo ART-2 keuring!

    Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Stoere en handige accessoires kopen voor je Phatfour FLB+ en FLS+

Bij 2wheels kun je alle beschikbare accessoires kopen om je fatbike nog cooler en/of praktischer te maken. Zo vind je hier een tweepersoons zadel, een voordrager of achterdrager. Om meer bagage mee te kunnen nemen hebben we diverse maten mandjes en een slotenbak beschikbaar. Een 2e accu of een extra acculader kan handig zijn voor de intensieve gebruiker. Zo sta je nooit zonder energie en kun je altijd door.

Te gek!! Een Surfboard rek!

Ga je wel eens surfen en wil je met jouw Phatfour de blits maken bij het strand? Monteer dan het surfoard rek en neem je surfboard overal mee naar toe. Eenvoudig te monteren en te demonteren als je hem even niet gebruikt. Laat de auto voortaan lekker staan en pak de je fatbike naar je surfspot. Bind je board vast, spring op je fiets en verlies vanaf nu geen tijd meer met het zoeken naar een parkeerplek bij het strand.

Kinderen mee? Handige kinderzitjes voor op jouw fatbike

Neem je kid(s) mee achterop of voorop. combineer een achterdrager met een kinderzitje of plaats je kleine op het voorzitje tussen je benen. 

Beveiliging van je Phatfour Ebike

Helaas is goede beveiliging onmisbaar voor je Pfatfour FLB of FLS fatbike. Een goed slot om je fiets op slot te zetten, met ART-2 keuring, zodat het slot voldoet aan de eisen van je verzekering. Combineer een goed slot met een Abus alarm, speciaal voor E-bikes. Wil je maximaal beveiligd zijn, neem dan ook een Loqater Track & Trace systeem, zodat jouw kostbare bezit altijd te volgen is en zal worden teruggevonden door het opsporingsteam van Loqater.

Bekijk de FLB+ en de FLS+ Ebikes hier.