E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Phatfour

Maak je Phatfour FLX, FLB of FLS fatbike compleet met deze gave en praktische accessoires. Ook vind je hier belangrijke zaken zoals items die je beveiliging en onderhoud van je kostbare Fatbike op orde brengen.

Tip! Gebruik het filter als je op zoek bent naar een specifiek merk of artikel!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
  1. Phatfour FLX Voetsteunen achter
    € 34,95

    Iemand achterop nemen op je Phatfour FLX fatbike? Dat kan prima, maar monteer wel deze footpegs. Met deze voetsteunen zit jouw passagier fijner achterop en geniet je samen van de rit!

    Meer Informatie
  2. Footpegs voetsteunen Phatfour FLS+ en FLB+
    € 34,95

    Neem je iemand achterop je Phatfour FLB+ of FLS+? Dan zijn deze footpegs een must. De set bestaat uit 2 zwarte voetsteunen en montagemateriaal

      Meer Informatie
    • voetsteunen op framebbuis phatfour flb en fls
      € 34,95

      Kind voorop? Dan zijn deze voetsteunen een must.

      Combineer deze voetsteunen met een Qibbel kinderzitje.

      Meer Informatie
    • Phatfour surfboard rek flb en fls
      € 98,00
      Een Phatfour surfboard rek. Het rek is voorzien van een zachte padding en is geschikt voor bijna elk type board. De montage is zelf snel en simpel te doen. Uiteraard doen wij dit graag voor je als dat nodig is. Meer Informatie
    • Oplader Phatfour FLX Bafang 43V 2A
      € 49,95

      Altijd handig om een 2e acculader te hebben voor op je werk of waar dan ook. Met deze originele acculader kun je de 500Wh en de 750Wh accu opladen.

      Specs: Bafang 43V 2A

      Meer Informatie
    • alarmbox abus phatfour ebike boven
      € 59,95
      Zet je Phatfour e-bike eenvoudig op alarm met de Abus alarmbox. Eenvoudige bediening en deugdelijke handleiding meegeleverd. Meer Informatie
    • Sidecar / zijspan Phatfour
      € 899,00

      INFORMEER NAAR DE VOORRAAD!!

      DE NIEUWE PHATFOUR SIDECAR voor de FLB+ en de FLS+ fatbike.

      Maak van je fatbike een pakezel en neem al je kostbare bezit mee op je trip.

      Meer Informatie
    • sp connect telefoonhouder fiets e-bike phatfour
      € 59,95

      Blijf mobiel, ook op je Phatfour. In een handomdraai zet je je telefoon vast aan de SP Connect adapter. Hiervoor heb je een SP telefooncase of universele adapter nodig*.

      De SP Connect is uitbreidbaar met diverse universele / auto houders, zodat je je telefoon overal handsfree kunt gebruiken. Ook tijdens het sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

      Tip: Bekijk de video voor een impressie van SP Connect

      Meer Informatie
    • T-shirt Phatfour
      € 29,95

      De Phatfour Crew Shirt, gemaakt van 100% biologisch katoen.

      Onze kleding is GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard). Dit betekent dat van fabricage tot bedrukking onze kleding op de duurzaamste manier wordt gedaan.

      Meer Informatie
    • montageplaat qibbel kinderzitje 6+ phatfour flb fls
      € 89,00

      Een Kinderzit Qibbel (6+ JAAR) is ook op de bovenbuis van je Phatfour te plaatsen! Met deze montageplaats is dit mogelijk. 

      • Dit kinderzitje is niet te monteren op een FLS-model omdat de bovenbuis daar schuin afloopt.
      • Het montagestuk is toepasbaar op de FLB-model vanaf 2020.
      • Meer Informatie

    Rooster Lijst

    Stel een Aflopende Directie in

    Stoere en handige accessoires kopen voor je Phatfour FLB+ en FLS+

    Bij 2wheels kun je alle beschikbare accessoires kopen om je fatbike nog cooler en/of praktischer te maken. Zo vind je hier een tweepersoons zadel, een voordrager of achterdrager. Om meer bagage mee te kunnen nemen hebben we diverse maten mandjes en een slotenbak beschikbaar. Een 2e accu of een extra acculader kan handig zijn voor de intensieve gebruiker. Zo sta je nooit zonder energie en kun je altijd door.

    Te gek!! Een Surfboard rek!

    Ga je wel eens surfen en wil je met jouw Phatfour de blits maken bij het strand? Monteer dan het surfoard rek en neem je surfboard overal mee naar toe. Eenvoudig te monteren en te demonteren als je hem even niet gebruikt. Laat de auto voortaan lekker staan en pak de je fatbike naar je surfspot. Bind je board vast, spring op je fiets en verlies vanaf nu geen tijd meer met het zoeken naar een parkeerplek bij het strand.

    Kinderen mee? Handige kinderzitjes voor op jouw fatbike

    Neem je kid(s) mee achterop of voorop. combineer een achterdrager met een kinderzitje of plaats je kleine op het voorzitje tussen je benen. 

    Beveiliging van je Phatfour Ebike

    Helaas is goede beveiliging onmisbaar voor je Pfatfour FLB of FLS fatbike. Een goed slot om je fiets op slot te zetten, met ART-2 keuring, zodat het slot voldoet aan de eisen van je verzekering. Combineer een goed slot met een Abus alarm, speciaal voor E-bikes. Wil je maximaal beveiligd zijn, neem dan ook een Loqater Track & Trace systeem, zodat jouw kostbare bezit altijd te volgen is en zal worden teruggevonden door het opsporingsteam van Loqater.

    Bekijk de FLB+ en de FLS+ Ebikes hier.