E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

SYM Winterpakket

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Een Winterpakket voor je SYM scooter: Een beenkleed en handmoffen.

Sym heeft een mooie set samengesteld voor de populaire scootermodellen. Zo is er bijvoorbeeld voor de SYM Mio 50i, de SYM Fiddle 2 & 3 en de populaire SYM Jet14 een set bestaande uit een beenkleed en een set handschoenmoffen. Ben jij dus een Symrijder die zijn rug niet toekeerd naar kou, wind en regen? Dan is deze set een musthave voor jou. Helemaal nu de set in de aanbieding is waardoor je 20 euro voordeel hebt en ook nog eens een gratis SYM Muts krijgt bij je bestelling!

 

Wat is een beenkleed?

Een beenkleed is, zoals de naam zegt een kleed wat je benen bedekt. Je hebt universele beenkleden die praktisch op elke scooter passen, maar ook beenkleden die per scooter zijn ontworpen en mooi aansluiten op de vorm van de scooter. Dit ziet er niet alleen beter uit, ook de montage is eenvoudiger omdat er is nagedacht op de bevestigingspunten waar je het beenkleed op kan aansluiten op de scooter. Bovendien bieden de beenkleden betere warmte omdat ze beter aansluiten en daardoor de warmte goed vasthouden. Ook de SYM beenkleden zijn per model ontworpen om zo een ideale pasvorm te krijgen. SYM doet er ook nog eens een schepje bovenop om ook het modelnaam met reflecterende letters op de buitenkant te bedrukken. De beenkleden zijn van waterdicht materiaal gemaakt en dankzij de gewatteerde voering lekker warm voor je benen.

 

Wat zijn handmoffen?

Handmoffen zijn grote hoezen die je over je hadvatten kan plaatsen waarin je je handen (met of zonder handschoenen) in kan doen. zorgen er voor dat je handen  warmer blijven tijdens een rit door de kou. Ze houden namelijk veel rijwind tegen en zijn ook van waterdicht en gevoerd materiaal. Want ook de dikste handschoenen zullen afkoelen door de gure koude rijwind die continu tegen je handen aankomt. Niets is vervelender dan koude vingers tijdens het rijden. De handmoffen (of ook wel  handvovers genoemd) zijn zo ontworpen zodat je tijdens het rijden de remmen en stuurschakelaars goed kunt bereiken met je vingers. Wel zo handig en veilig.

Tip: Combineer de handmoffen met een set goede handschoenen en maak het helemaal af met een set handvatverwarming.


Is het moeilijk om een beenkleed en de handmoffen te monteren?

Nee, de montage is vrij eenvoudig. Dankzij de perfecte pasvorm spreekt de montage voor zich. De handmoffen en het beenkleed zijn binnen enkele handelingen te plaatsen en weer te demonteren. Je kan er ntuurlijk ook voor kiezen om het beenkleed en de handmoffen permanent te laten zitten op je scooter gedurende de winterperiode. Uiteraard helpen we je graag met instructie en tips voor het installeren van deze items. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact op. Ook monteren we de set gratis op je scooter in onze werkplaats als je deze bij ons aanschaft.