SCOOTER MONTEUR GEZOCHT, KLIK HIER VOOR DE VACATURE!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step

NIET MEER LEVERBAAR

De huidige maatschappij vraagt om nieuwe, duurzame mobiliteit. Jouw nieuwe Veeley step is een belangrijke stap in de goede richting. Compact, schoon, snel en met een kleine voetprint. Om uw step in perfecte conditie te houden bieden wij een ruim assortiment accessoires en onderdelen voor onderhoud en reparatie.

Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step

De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen.

Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step

Wanneer u deze step wilt verzekeren, middels een aansprakelijkheids-verzekering, zorgen wij er voor dat uw step is voorzien van een blauwe kentekenplaat (snorscooter). Zorg er bovendien voor dat u in bezit bent van een geldig rijbewijs. Op deze manier bent u volgens de wet verzekerd tijdens een ongeval op de openbare weg.

Gebruik op de openbare weg is in heel Europa toegestaan. Veeley is naar de strengste veiligheidseisen getest bij TüV Rheinland en bovendien goedgekeurd op basis van EU 168/2013."Veeley valt dus in de categorie snorfietsen met een maximale snelheid van 25 km/u. Voor bromfietsen is het vaak eenvoudig om aan de eisen van de regelgeving te voldoen. Voor opvouwbare stepjes is dat wel wat anders. Heel veel opvouwbare stepjes, zo niet alle elektrische stepjes die je tegenwoordig kunt kopen voldoen niet aan deze zware Europese keuringseisen. Veeley voldoet hier echter wel aan.

De Veeley V5 is voorzien van:

Een sterke 350 Watt en geruisloze elektromotor in het achterwiel. 
 lederen ergonomische handgrepen inclusief een draaischakelaar waarmee de snelheid kan worden geregeld.
 Een volwaardige schijfrem bij het voorwiel en achter in de motor een geïntegreerde trommelrem.
 Met een druk op knop schakel je de cruise control in.
 Een display, inclusief GPS-tracker, bluetooth en music streaming.
 Inklapbaar zadel en stuuruiteinden.
 EU-goedkeuring op basis van 168/2013.
 Een extra accuaansluiting. 
 Ledverlichting.
 Anti sliptreeplank.
 4 seizoenen banden.
 2 jaar garantie!

De Veeley hoogte punten

 Goedgekeurd om te rijden op de Openbare Weg (100% legaal)
 Met een snelheid van 25 km/uur
 CO2 neutraal vervoer
 Opklapbaar & Makkelijk mee te nemen in OV of in de achterbak   
 Super praktisch in de binnenstad (geen parkeer issues meer)
 Comfortabel: frame aan te passen aan postuur & optie om te zitten (opklapbaar zadel)     
 Bespaart op reistijd & parkeerkosten
 Geïntegreerde Features als GPS, tracker, navigatie, music streaming, bluetooth, wireless control en uiteraard snelheid, afstand etc.
 Te gebruiken als aanvulling op OV of eigen auto, maar ook als alternatief voor woon-werkverkeer
 Brandveilig (hoogwaardige accu en lader) 

Geïnteresseerd? Bekijk hem dan in onze webshop.Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step

* Gebruik van de Veeley V5 op de openbare weg is in heel Europa toegestaan. Veeley is naar de strengste veiligheidseisen getest bij TüV Rheinland en bovendien goedgekeurd op basis van EU 168/2013."Veeley valt dus in de categorie snorfietsen met een maximale snelheid van 25 km/u. Voor bromfietsen is het vaak eenvoudig om  aan de eisen van de regelgeving te voldoen. Voor opvouwbare stepjes is dat wel wat anders. Heel veel opvouwbare stepjes, zo niet alle elektrische stepjes die je tegenwoordig kunt kopen voldoen niet aan deze zware Europese keuringseisen. Veeley voldoet hier echter wel aan. (Lees meer)