E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233        WhatsApp:  06-58 926 381

Askoll E-scooters

Askoll E-scooters

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. sale Askoll E-scooter eSPro bromscooter.

  Normale prijs: € 3.299,00

  Special Price € 1.999,00

  Super aanbieding! Een fikse korting. 

  Ontwerp, technologie, besparingen, milieuvriendelijk, levensstijl, prestaties, schoonheid, plezier. Het is er allemaal. Ga op het zadel zitten en geniet van de rit.

  Voorzien van 1 accu. Uitbreidbaar met een 2e accu voor meer bereik.

  De scooter wordt geleverd zonder koffer. Deze of eventueel een Pizzakoffer kunnen we er los bij leveren, indien gewenst.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Koop of lease je Askoll eS1 of eS2 E-scooter bij een erkende dealer

Ben je van plan om een Askoll Elektrische scooter te kopen maar wil je hem eerst even bekijken en proberen?
Dat kan natuurlijk bij 2Wheels. We hebben ze nieuw in de showroom staan en we hebben een Demo scooter waarop je geheel vrijblijvend een proefrit kan maken.
Natuurlijk koop of lease je zo'n moderne scooter bij een officiële dealer en niet zomaar ergens online. Want ook na de aankoop wil je de beste service en kwaliteit.
En dat kan alleen met geschoold personeel, een werkplaats met de juiste gereedschappen en korte lijntjes met de fabrikant.

Goed om te weten: Voor regio Leiden/Katwijk zijn wij de grootste Askoll dealer. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring opgebouwd met diverse merken E-scooters.
De toekomst van de scooter is elektrisch. En die toekomst begint nu.

 

Welke uitvoeringen zijn er verkrijgbaar?

De Askoll scooters zijn er in meerdere versies. De eS1 is het instapmodel. Deze scooter is voorzien van één accu en een 1500 Watt motor. Die levert 100nm. Lekker pittig dus. De scooter is bedoeld voor één persoon, de bestuurder. Deze zijn er  zowel in 25km/h versie (zonder helmplicht), als in 45km/h versie (met helmplicht).

Daarna komt de eS2. Praktisch dezelfde scooter, maar dan uitgevoerd met twee accu's, 2200 Watt motor, goed voor 130nm. Een ware krachtpatser. 
De scooter is voorzien van langer zadel en duo voetsteuntjes. Je zou er dus met 2 personen op kunnen rijden. De eS2 is ook verkrijgbaar als snorscooter (25km/h) en als bromscooter (45km/h).

Daarna komt de eS Pro; Een versterkte uitvoering van de eS1. Het frame is verstevigd waardoor deze meer gewicht kan dragen. Net als de eS2 is de eS Pro voorzien van dubbele accu en een 2200 Watt motor. Ruim voldoende om mee te komen met het verkeer in en rond de stad. Deze uitvoering is er alleen in 45km/h versie,  met helmplicht dus.

Als laatste leverbaar is de eS Pro K2.  Deze is gelijk aan de pro qua specs, alleen voorzien van stevige voor- en achterdrager. Dat maakt hem de ideale groene cargoscooter van dit moment. Geen enkele klus is te gek voor de Askoll eS Pro K2: Food-Delivery, postdiensten of wat dan ook... Deze krachtpatser is jouw partner in crime. De zwaardere rekken dragen bij aan meer stabiliteit.

Nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel op ons verlanglijstje:  De eS3, de motorversie van de Askoll eS-lijn. Deze heeft een 2700 Watt motor een groter bereik dankzij de nog sterkere accu's. De topsnelheid van een kleine 70 Kilometer per uur is ideaal voor bestuurders die langere stukken moeten afleggen.

 

Accessories voor de Askoll eS1, eS2 of eS3

Maak je Askoll Elektrische scooter compleet met praktische en comfortabele accessoires. Wat dacht je van een warm beenkleed of een hoog windscherm? Maar ook handig is het extra opbergvakje wat gemonteerd kan worden. Nog meer spullen mee te nemen? Breid dan je bergruimte uit met een koffer of bagagemand achterop. Kortom; Er is genoeg verkrijgbaar voor de Askoll. Nieuwsgierig? Bekijk alle accessoires hier.

 

Askoll Scooters. Waar komt dat vandaan? 

Bij het horen van de naam Askoll Electric zal niet direct een belletje rinkelen. Toch kom je de producten die ze maken vast en zeker dagelijks tegen.

Het Italiaanse bedrijf Askoll maakt al tientallen jaren lang én wereldwijd elektronische onderdelen zoals pompen, elektromotoren etc. Deze onderdelen zitten onder andere verwerkt in je vaatwasser, stofzuiger of afzuigkap. Als wereldwijde marktleider is de kans groot dat téén of meerdere producten in huis hebt die door Askoll zijn ontwikkeld. Met de opgebouwde kennis en altijd aanwezige ambitie om duurzame producten te maken is uiteindelijk het plan bedacht om een elektrische scooter te ontwikkelen. Ondanks alle tegenspraak moeten we wat doen aan ons co2 productie willen we de wereld gezond overdragen aan onze (klein-) kinderen. Dat is het gedachte van Askoll en daar zijn wij het volledig mee eens.

Je zal vast denken: Een producent van wasmachinemotoren is niet direct een goede producent van scooters... Dat klopt zeker. Daarom is er eerst heel veel kennis in huis gehaald. Askoll kocht namelijk bij diverse grote scooter- en motormerken slimme technici en ontwerpers weg om zo een team van specialisten te vormen die de productie zouden waarmaken. En dat is gelukt. Na enkele jaren van voorbereiding en testen is het resultaat geboren: De 'electrical Scooter'-lijn van Askoll. 
De zitpositie en wegligging is perfect, mede dankzij de grotere wielen en het stijve frame.

askoll-ontwerp-design

De motor is krachtig, maar toch soepel te hanteren. En met een verbruik van 30 cent aan stroom voor 80 km rijden is het met recht een eco-frendly product. De uitstoot per gereden kilometer is slechts zo'n 10% van een 'normale' benzinescooter. En zelfs 0% als je rijdt op volledig groene stroom, bijvoorbeeld opgewekt door zonne-energie.

De missie van Askoll is geslaagd. Maar ze zijn nog niet klaar. Want de drang om te innoveren is enorm. En de drang om de mobiliteit te verduurzamen is nog groter. Join the club en reis met ons mee, waar je ook bent.   

 

 

Subsidie op elektrische scooters: Goed om te weten dat het er is.

Niet onbelangrijk; gemeenten en overheden staan ook achter verduurzaming van de mobiliteit.
Daarom zijn er diverse mogelijkheden om voordeel te behalen bij aanschaf van een elektrisch voertuig. Dit verschilt echter per gemeente.
Informeer daarom eens bij jouw gemeente en eventueel bij je accountant of belastingadviseur naar de mogelijkheden.

 

Vraag een proefrit aan

* Vereiste velden