E-mail:   info@2wheels.nl     •     Telefoonnummer:   071-56 52 233

Vouwfietsen

 efolding_victoria_vouwfietsen

 

Comfortabele elektro-vouwfietsen met diepe doorstap

Bij VICTORIA vindt je de meest uiteenlopende fietsen met elektro-aandrijving. Wat tot dusver ontbrak was een vouw-e-bike. Met de “eFolding” modellen vult VICTORIA vanaf voorjaar 2019 deze leemte op. In welke behoefte voorziet een vouwfiets met elektro-motor? Vouw-pedelecs bieden een aantal voordelen:

 • Ze zijn klein maar toch volwaardige fietsen resp. e-bikes
 • Ze laten zich in niet gebruikte toestand compact opbergen
 • Ze vormen een uitbreiding van de mobiliteitsketen tijdens het pendelen met openbare vervoersmiddelen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Victoria eFolding 7.1 mod.2020
  € 2.999,00

  De compacte mobiliteitsoplossing voor iedereen. Met geavanceerde vouwopties, harmonieuze aandrijving en solide uitrusting.

  Meer Informatie
 2. Victoria eFolding 7.2 mod. 2020
  € 2.999,00

  De compacte mobiliteitsoplossing voor iedereen. Met geavanceerde vouwopties, harmonieuze aandrijving en solide uitrusting.

  Meer Informatie
 3. 2019_victoria_efolding_7_3-vouwfiets-geel
  € 3.199,00

  Het VICTORIA instapmodel onder de e-vouwfietsen voor dagelijks gebruik en kleine fietstochten. Highlights: BOSCH middenmotor ‘Active Line Plus’, 400 Wh accu, Busch+Müller-verlichtingssysteem, lekveilige banden.

  Actie: Bij 2Wheels krijg je in plaats van 2 jaar maar liefst 5 jaar garantie. * Vraag naar de voorwaarden.

  Meer Informatie
 4. 2019_victoria_efolding_7_4-blauw-vouwfiets
  € 3.199,00

  De toerfiets onder de elektro-vouwfietsen met een actieradius van max. 170 km, 500 Wh accu, 8-standen naafschakeling SHIAMNO ‘Nexus’, schijfremmen en hoogwaardig Busch+Müller-verlichtingssysteem.

  Actie: Bij 2Wheels krijg je in plaats van 2 jaar maar liefst 5 jaar garantie. * Vraag naar de voorwaarden.

  Meer Informatie
 5. Victoria eFolding 7.5 mod. 2020
  € 3.199,00

  Praktisch, vouwbaar en evenwichtig model met BOSCH Performance aandrijving en 500 Wh accu. Hoogwaardige en langdurig-comfortabele uitrusting

  Meer Informatie
 6. Victoria eFolding 7.6 mod. 2020
  € 3.499,00

  Praktische vouwfiets met riemaandrijving en onderhoudsvriendelijke naafversnelling. Top in gebruik en compact op te vouwen.

  Meer Informatie
 7. 2019-victoria-efolding_7_7-vouwfiets
  € 3.499,00

  Het topmodel onder de VICTORIA e-vouwbikes met onderhoudsarme GATES riem, krachtige Bosch ‘Active Line Plus’ motor, 500-Wh-accu, schijf- en terugtraprem, RACKTIME bagagedrager en 50 lux verlichtingssysteem.

  Actie: Bij 2Wheels krijg je in plaats van 2 jaar maar liefst 5 jaar garantie. * Vraag naar de voorwaarden.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Veel stadsbewoner zouden maar wat graag met de e-bike pendelen, boodschappen doen of kleine tochtjes maken. Maar juist in de stad is de bergruimte in woningen vaak beperkt. En buiten of in de gemeenschappelijke fietsenkelder laat niemand graag z’n dure fiets achter. Bovendien is de eigen kelder dikwijls (te) klein of niet aanwezig. De “eFolding” e-vouwfietsen van VICTORIA hebben een compacte vouwmaat een breedte van 83 cm, een hoogte van 68 cm en een diepte van 36 cm. Daarnaast zijn ze zo klein samenvouwbaar dat er altijd wel een passend plekje wordt gevonden.

Een verdere bijzonderheid van de VICTORIA e-vouwfiets is de diepe en brede doorstap. Opstappen gaat zo bijzonder gemakkelijk, omdat de voet moeiteloos tussen de zadelbuis en de centrale buis doorpast. Bovendien ligt het zwaartepunt laag en in het midden, waardoor het ook voor beginners of “herintreders” gemakkelijk controleerbaar is. Vouwfiets kunnen vaak ook tijdens de spits gratis in het openbaar vervoer worden meegenomen. Voor pendelaars kan dat het leven flink vergemakkelijken. En ook in de kofferbak is voor een dergelijke elektro-vouwfiets altijd wel een plekje.

Overigens: Vouwfietsen met elektromotor staan ook bij kampeerders, kampeerauto-toeristen of zeilers voortdurend in de belangstelling. Ook zij hebben weinig ruimte voor fiets, maar willen op de vakantielocatie wel graag mobiel en flexibel zijn. Hier is een e-vouwfiets een uitstekende keus.

 

Klapwiel of vouwwiel?

Vanwege de ultramoderne techniek en de hoge normen voor de frameconstructie spreekt men tegenwoordig niet meer van klapwielen, zoals in de jaren 70, maar noemt men deze nu vouwwielen.

 

Vouw-e-bikes met hoogwaardige uitrusting en een grote actieradius

De VICTORIA “eFolding” is leverbaar in drie uitvoeringsvarianten. Alle modellen worden door de BOSCH middenmotor “Active Line Plus” aangedreven. De eFolding 7.3 en de eFolding 7.4 verschillen alleen qua accugrootte en de gebruikte schakeling van elkaar. Het voordeligste model eFolding 7.3 heeft een 400-watturen accu en een 7 standen naafschakeling. Voor korte afstanden en kleine fietstochten is de capaciteit van de accu in ieder geval ruim voldoende. Berekend werd een actieradius van ca. 120 km.

Mag de rondrit ook iets verder reiken? In dat geval is de eFolding 7.4 beter geschikt. De 500-watturen-accu levert onder optimale omstandigheden energie voor max. 170 km. Bovendien biedt deze fiets de berijder met de SHIMANO Nexus naafschakeling en 8 versnellingen één versnelling meer. Terwijl bij deze beide modellen een ketting de aandrijfkracht levert, neemt bij het topmodel eFolding 7.7 een GATES riem deze taak op zich. En nog een weetje: alleen het topmodel heeft een terugtraprem.

Naast de elektro-aandrijving vormt ook het vouwscharnier een centrale component van de vouwfiets-e-bike. Dit dient vooral stevig en veilig te zijn. Daarom kiest VICTORIA bij de e-vouwbikes voor een scharnierplaat met hoogwaardige en onderhoudsvrije glijlagers, die via een dubbele vergrendeling veilig worden vergrendeld. Het opvouwen gaat eenvoudig, in één beweging, en is ook voor ongeoefende handen met één hand uitvoerbaar. Niet alleen het scharnier zorgt voor veilig rijden. Ook de krachtige schijfremmen maken de bikes goed en veilig beheersbaar.

Alle VICTORIA elektro-vouwfietsen bieden een hoogwaardige uitrusting. Voor goed zicht en zichtbaarheid in de duisternis heeft VICTORIA de fietsen met de Lumotec IQ Eyc van Busch & Müller voorzien van een krachtig verlichtingssysteem. De LED lamp levert 50 lux daglicht. Het achterlicht is in de RACKTIME bagagedrager geïntegreerd en dus netjes “opgeborgen”. De bagagedrager is bovendien tegelijk een snap it-adapter voor fietstassen. Een zeer hoge bescherming tegen lekke baden bieden de Big Ben Plus ballonbanden van SCHWALBE. De wat bredere banden compenseren oneffenheden geweldig, waardoor een verende vork overbodig is.

De nieuwe “eFolding”-fietsen zijn kleine allrounders, die zowel in de stad als op de camping en tijdens toerritten veel plezier bieden.