E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233        WhatsApp:  06-58 926 381

Veeley E-steps

Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. sale Veeley-v5-elektrische-step-wit-levertijd

  Veeley V5 Elektrische Step. Nu met GRATIS kenteken!

  Normale prijs: € 1.850,00

  Special Price € 1.849,00

  De eerste elektrische step die van de Nederlandse Dienst Wegverkeer (RDW) wél de weg op mag, dit omdat er een kenteken op zit.

  De opvouwbare step van Veeley is ontworpen voor dagelijks woon-werkverkeer, voor ontspannende stedentrips of gewoon voor de lol.

  De step is te verzekeren, middels een aansprakelijkheidsverzekering,  omdat de step is voorzien van een blauwe kentekenplaat (snorscooter). Zorg er wel voor dat u in bezit bent van een geldig rijbewijs. Op deze manier bent u volgens de wet verzekerd tijdens een ongeval op de openbare weg.

  Bekijk ook de mogelijkheden voor Zakelijke lease of Private lease. Wil je de Veeley E-step zelf ervaren? Vraag dan hier een Proefrit aan.

  Tip:  Meer zien? Bekijk de Video's hieronder, of meer informatie op de Veeley productpagina.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

De huidige maatschappij vraagt om nieuwe, duurzame mobiliteit. Jouw nieuwe Veeley step is een belangrijke stap in de goede richting. Compact, schoon, snel en met een kleine voetprint. Om uw step in perfecte conditie te houden bieden wij een ruim assortiment accessoires en onderdelen voor onderhoud en reparatie.

Veeley V5 RDW goedgekeurde E-step De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling.

Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen.