E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233        WhatsApp:  06-58 926 381

Skotero E-steps

Skotero e-steps

Skotero elektrische steps, gebouwd voor wereldburgers die durven, met de nadruk op exclusiviteit, snelheid, uithoudingsvermogen onder allerlei omstandigheden, op allerlei plaatsen en met een hoge fun-factor. Geschikt voor recreatie, maar ook voor forenzen die durven.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
 1. Skotero Tetrod Elektrische Step
  € 498,00

  Skotero e-steps

  De prachtige Tetrod heeft een herkenbaar ontwerp, maar is tot in de detail bijzonder. Een zeer solide vouwsysteem, een brede treeplank, een 36V 300 W motor en grote solide wielen maken van de Tetrod een onmiskenbaar goede elektrische step.

  Meer Informatie
 2. Skotero Freeze Elektrische Step
  € 598,00

  Skotero e-steps

  PRE ORDER

  De Freeze is de basisversie van de prachtige Freeze serie uit de Skotero collectie.

  Meer Informatie
 3. Skotero Freeze XR Elektrische Step
  € 698,00

  Skotero e-steps

  De FREEZE XR is de meest luxueuze elektrische step uit onze SKOTERO FREEZE lijn. De FREEZE XR heeft alle luxe en kracht van de andere twee FREEZE modellen en is voorzien van nog meer extra’s. De FREEZE XR heeft dezelfde grote wielen maar heeft vering voor en achter. De zeer krachtige Panasonic 6,4 Ah accu zorgt voor nog meer actieradius en de afwerking is subliem.

  Meer Informatie
 4. Skotero Stepley Elektrische Step
  € 898,00

  Skotero e-steps

  Deze kleine krachtpatser is snel, krachtig, flexibel, duurzaam en licht van gewicht.

  De krachtige 48V 500 W motor en grote accu maken hem ideaal als bergbeklimmer in klein formaat.
  Grote afstanden of de zware belasting van het beklimmen van hellingen en bergen zijn geen probleem. De accu heeft voldoende capaciteit.

  Meer Informatie
 5. Skotero Force XR Elektrische Step
  € 1.098,00

  Skotero e-steps

  De Force XR is de uitgebreide versie van de standaard Force. De XR is voorzien van alle extra’s die de Duitse en Nederlandse markt vragen om op de openbare weg te rijden.

  IN NEDERLAND AANGEMELD VOOR GOEDKEURING BIJ HET MINISTERIE.

  Meer Informatie
 6. Skotero Extreme XR Elektrische Step
  € 1.698,00

  Skotero e-steps

  De Extreme XR is een echte machine. Een apparaat met enorm veel kracht en comfort.

  De Extreme XR is zowel aan voor- en achterzijde voorzien van vering, heeft een in hoogte verstelbaar stuur, grote luchtbanden, goede verlichting en een sterke accu met grote capaciteit voor lange tochten.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Skotero e-steps

Onder de geregistreerde merknamen SKOTERO en HUMLEY brengt Orange Ventures een exclusief programma elektrische stepjes en “scooters” op de Europese markt. Daarnaast ontwikkelt Orange Ventures geheel in eigen beheer een paar bijzondere modellen die ook via onze importeurs en dealers aan de eindgebruikers zullen worden verkocht.

Gebouwd voor wereldburgers die durven, met de nadruk op exclusiviteit, snelheid, uithoudingsvermogen onder allerlei omstandigheden, op allerlei plaatsen en met een hoge fun-factor. Geschikt voor recreatie maar ook voor forenzen die durven.

Leg hem eenvoudig in de kofferbak en gebruik hem voor de laatste kilometers naar het werk. SKOTERO en HUMLEY stepjes en scooters zijn heel bijzonder, mooi, sterk in constructie en vermogen.

De kwaliteit wordt gegarandeerd door een 2 jarige no-nonsense garantie. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan buiten de garantieperiode dan levert ons Nederlands onderdelen magazijn ieder onderdeel binnen 24 tot 48 uur op de plaats van bestemming.

Kwaliteit, service, continuïteit, klanttevredenheid, oog voor het milieu en concurrerende prijzen zijn de belangrijkste pijlers van de ondernemingsstrategie.