E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Benzine scooters

Ben je van plan om een bromscooter of snorscooter te kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment met topkwaliteit scooters. Bij 2wheels in Rijnsburg vind je de nieuwste brom- en snorscooters van topmerken als Vespa, SYM, Piaggio, Peugeot, Italjet en AGM Goccia. Naast een aantrekkelijke prijs kun je bij ons rekenen op bijkomende voordelen als:

✓ BOVAG-garantie
 Gratis proefrit
 Gespreid en achteraf betalen mogelijk

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschil tussen snor- en bromscooter

Brom- en snorscooters lijken eigenlijk als twee druppels water op elkaar. Je kunt ze uiterlijk alleen van elkaar onderscheiden door het gele en het blauwe kentekenplaatje voor de brom- en snorscooter. Het belangrijkste verschil zit hem in de maximale snelheid. Mag je met de snorscooter maximaal 25 kilometer per uur rijden, voor de bromscooter geldt een maximale snelheid van 45 km/h. De scootermodellen zijn bij 2wheels in beide varianten verkrijgbaar.

Helm verplicht bij snorscooters

Mocht je in de afgelopen jaren nog zonder helm de weg op, vanaf 1 januari 2023 ben je op beide scooters verplicht om een helm te dragen. Die maatregel moet de veiligheid bevorderen. Hou er dus rekening mee dat je ook een helm moet aanschaffen als je een snor- of bromscooter gaat kopen. Je kunt daarbij kiezen tussen een goedgekeurde brom/motorfietshelm (ECE-05 of ECE-06) óf een goedgekeurde Speed Pedelec helm NTA-8776. Zonder helm riskeer je na 1 januari 2023 een boete van 100 euro!

Vespa: Italiaans icoon

Kijk eens naar de film Roman Holiday uit 1953 en je ziet Gregory Peck en Audrey Hepburn samen op de Vespa door Rome rijden. Deze legendarische Italiaanse scooter is al ruim 70 jaar een begrip en momenteel hipper dan ooit. Zelfs de hedendaagse popster Justin Bieber ontwierp zijn eigen model gebaseerd op de Vespa Sprint. De Vespa staat voor vrijheid, creativiteit, stijl en ontwerp. Bij 2wheels vind je twee populaire scootermodellen, de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Beide modellen zijn in veel uitvoeringen beschikbaar. De Primavera straalt elegantie en een vleugje retro uit. De eerste modellen stammen al uit 1968. De Sprint is het sportieve model dat net als de Primavera beschikt over een zeer schoon, stil en zuinig Euro5 motorblok.

SYM: duurzame scooters

Duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid: dat zijn de kernwaarden van SYM, het scootermerk uit Azië. SYM, dat al sinds ruim 60 jaar aan de weg timmert, behoort tot de grootste fabrikanten uit de industrie van tweewielers. Het bedrijf investeert in mobiliteitsoplossingen die de kwaliteit van het leven ten goede komen en produceert zo'n half miljoen scooters per jaar. De scooters van SYM die opvallen door de sterke modellenlijn zijn ook in Nederland razend populair. 2wheels heeft bijna alle populaire snor- en bromscooters van dit merk op voorraad.

Piaggio: een historisch merk

Piaggio is al bijna 140 jaar actief. Begonnen in 1884 als fabrikant van zeeschepen, militaire vliegtuigen en motorboten, ging dit bedrijf uit de Italiaanse stad Genua in 1946 zich ook toeleggen op de productie van scooters. Je mag Piaggio dan ook zeker een historisch merk noemen. Het bedrijf gaat echter ook met zijn tijd mee. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het zeer zuinige I-get 3V motorblok met injectie. Daarnaast heeft dit historische merk ook een nieuwe generatie stijlvolle, lichtgewicht elektrische scooters in het assortiment. Hiermee zoef je CO2-neutraal door de stad. Deze nieuwe generatie e-scooters is uiteraard verkrijgbaar bij 2wheels.

Peugeot meer dan auto's alleen

Het Franse merk Peugeot is bekend als autofabrikant, maar is daarnaast een belangrijke speler op de scootermarkt. Dat doen zij door kwaliteit te verpakken in Frans ontwerp. In ons assortiment snor- en bromscooters van Peugeot vind je diverse modellen. Of je nu kiest voor de Franse elegantie en de retro look van de Django, de sportieve ambities van de Speedfight 4 of het gebruiksgemak en wendbaarheid van de Kisbee: ze zijn allemaal verkrijgbaar bij 2wheels.

AGM Goccia: de elektrische Tomos

Tomos, een bedrijf dat in 1954 begon in Slovenië, heeft lange tijd ook een fabriek in Nederland gehad. In de fabriek in Epe werden tot en met 2009 brommers geproduceerd. Dat maakte Tomos tot een bekend merk in ons land. Tomos scooters zijn bij 2wheels inmiddels vervangen door het vooraanstaande Nederlandse scootermerk AGM Goccia. De milieuvriendelijke e-scooters van dit merk hebben onmiskenbaar een Tomos-look. AGM Goccia wordt dan ook wel de elektrische Tomos genoemd!

Gratis proefrit maken

Als je van plan bent om een brom- of snorscooter te kopen, wil je natuurlijk wel eerst weten hoe deze rijdt. Daarom kun je bij 2wheels altijd een gratis proefrit maken vanuit onze winkel in Rijnsburg. Maak een afspraak voor een proefrit en je weet direct of je de scooter hebt gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Verzekering afsluiten

Heb je je keuze voor een van onze scooters gemaakt, dan kun je bij 2wheels ook direct een verzekering afsluiten. Dat is wel zo handig, want je kunt gelijk goed verzekerd de weg op. Een verzekering is zowel voor brom- als snorscooters verplicht. Wij zijn erkend partner van ANWB-verzekeringen en Unigarant, dus je weet zeker dat je bij ons goed zit.

Klantenservice

Heb je vragen over onze brom- en snorscooters of kunnen we je meer vertellen over de betaal- en leasemogelijkheden? We staan je graag te woord. Je bereikt ons via info@2wheels.nl en 071-5652233.