E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Motorscooters

Een motorscooter is een scooter, maar dan met een beetje extra pit. Bij 2wheels vind je altijd de beste motorscooter die echt bij je past, van een minimalistisch stads design tot een stoer model met extra motorkracht. Kies voor een exemplaar met allerlei handige extra's of houd het eenvoudig met een kleine en wendbare scooter. Bij 2wheels ben je in ieder geval van een aantal zaken verzekerd:

BOVAG-garantie
Een gratis proefrit
Persoonlijke service en onderhoud
Aantrekkelijke betalingsregelingen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wat is een motorscooter?

Een motorscooter is eigenlijk de perfecte middenweg tussen een scooter en een motor. Hij heeft het kleine formaat en de wendbaarheid van een scooter, maar een groter vermogen dat meer aan een echte motor doet denken. Motorscooters op benzine hebben altijd een vermogen van meer dan 50 cc. Zo is een motorscooter met 125cc of een motorscooter met 200cc geen uitzondering. Een elektrische motorscooter bestaat ook. Deze scooters hebben een vermogen boven de 4000 W of een snelheid boven 45 kilometer per uur.

De voordelen van motorscooters

Er zijn verschillende redenen om een motorscooter te kopen. We zetten de belangrijkste pluspunten voor je op een rij:

  • Je mag op de openbare weg rijden.
  • Je rijdt over het algemeen sneller en kunt zo beter lange afstanden afleggen, perfect voor woon-werkverkeer.
  • Je rijdt op een sportieve scooter.

Italjet

Stoer, sportief en kleurrijk: dat zijn de motorscooters van Italjet. Dit Italiaanse merk maakt de bekende Italjet Dragster, een scooter met een vermogen van 125 of 200 cc, afhankelijk van het model dat je kiest. De flitsende kleuren zorgen ervoor dat je opvalt op straat, terwijl het verdere design voor een stoer en sportief gevoel zorgt. Het stevige frame absorbeert alle schokken, waardoor je comfortabel over de weg rijdt. De scooters zijn bovendien uit te breiden met verschillende accessoires, van een speciale geluiddemper tot een uitlaatpijp voor races.

Peugeot

Houd je van scooters met een klassieke uitstraling, maar rijd je het liefst wel met een beetje power? Dan bieden de motorscooters van Peugeot een echte uitkomst. Zo is iedere motorscooter met een 125cc motor uitgerust, waardoor je van meer snelheid geniet. Toch hebben de scooters van Peugeot een echte stadse uitstraling, die ze de perfecte citybike maken. Kies voor een simpel zwart model of speel met kleuren als beige en rood. Sommige modellen van dit merk zijn juist net wat sportiever, perfect voor iedereen die een indrukwekkende entree wil maken.

SYM

Ook SYM is een merk dat bekendstaat om zijn veelzijdigheid. Sommige modellen, zoals de SYM Fiddle en de SYM Symphony, hebben een moderne en minimalistische uitstraling. Deze motorscooters doen het uitstekend in de stad, maar hebben wel de kracht voor lange afstanden. Modellen als de SYM Jet en SYM Joymax-Z ogen juist meer als motors dankzij hun krachtige en robuuste uitstraling. Details als een groot windscherm of breed zadel zorgen voor meer rijgemak, perfect voor je dagelijkse rit naar je werk.

Super Soco

Ben je op zoek naar een volledig elektrische motorscooter? Dan zijn de modellen van Super Soco geschikt voor jou. Dit merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van elektrische scooters, waaronder modellen met extra kracht. Voor sportieve motorrijders is een model als de TC Max een goede keuze, waarbij je het echte gevoel van een motorrit ervaart. Daarnaast maakt Super Soco ook motorscooters die meer als stadsscooters aanvoelen, met een elegant design en een rechte zit. Met een actieradius van 70 kilometer brengen deze scooters je overal naartoe.

Een motorscooter kopen bij 2wheels

Koop je je motorscooter bij 2wheels? Dan bepaal je zelf of je hem bij ons ophaalt of laat thuisbezorgen. Wil je een motorscooter kopen en zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Bij 2wheels helpen we je op weg. Zo is het niet alleen mogelijk om ons professionele advies in te winnen, maar mag je ook altijd een gratis proefrit maken. Ervaar zelf hoe de motorscooter rijdt en probeer verschillende modellen uit om de perfecte fit te vinden. Ook voor accessoires kun je bij ons terecht, van je motorscooter helm tot een extra accu voor je elektrische motorscooter. Kom gerust een langs bij onze winkel in Rijnsburg of plan alvast je proefrit in.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over ons assortiment of onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. Benader ons telefonisch via 071 565 2233 of stuur een e-mail naar info@2wheels.nl. Onze experts staan je graag te woord.