Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Gebruikte tweewielers

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Gebruikte scooter of fiets gezien?

Een tweedehands fiets of scooter kan vaak nog jaren mee. Ons aanbod gebruikte tweewielers wisselt sterk en is divers. Zoekt u een zo goed als nieuwe tweewieler of juist een voor een laag budget? Vaak hebben we in elke prijsklasse wel wat staan. 

Niet alle gebruikte scooters of fietsen staan op de website. Even bellen of langskomen om te informeren kan natuurlijk altijd! 

Niet gevonden wat u zoekt?

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een specifiek merk, model of kleur.  Mochten wij u niet direct kunnen helpen dan bestaat altijd de optie om uw gegevens achter te laten. Wij gaan dan voor u op zoek of geven u een seintje zodra er iets bij ons binnen gekomen is.  Wij hebben een groot dealernetwerk en ruilen regelmatig tweewielers in.  Dus de kans is groot dat we u alsnog kunnen helpen! Hebben we iets gevonden? U kunt dan geheel vrijblijvend langskomen om te kijken of de tweewieler bij u past. 

Zit er garantie op een gebruikte tweewieler?

Koop altijd een scooter of fiets met garantie. Zo bent u er zeker van dat u geen kat-in-de-zak koopt. Al onze tweewielers worden geleverd met garantie en grote afleverbeurt. We doen ons uiterste best om de occasion in perfecte staat af te leveren. Is er toch iets aan de hand dan zorgen wij er voor dat uw fiets of scooter wordt hersteld. De garantietermijn varieert per aangeboden tweewieler. Dit wordt altijd duidelijk op de website vermeld bij het product. Ook kunt u vooraf de garantievoorwaarden inzien.  

Ook bestaat er de optie om de occasion aan te schaffen zonder garantie. De scooter of fiets wordt dan aangeboden voor een lagere 'meeneemprijs'. Of de aangeschafte tweewieler wordt geleverd met of zonder garantie wordt altijd vooraf duidelijk afgesproken en genoteerd op de aankoopnota. 

Kom langs en maak een proefrit

Even proefrijden is natuurlijk verstandig, Zo kunt u aanvoelen of de fiets/scooter goed bij u past en/of deze rijdt zoals u zich had voorgesteld. Soms komt het voor dat de zitpositie niet helemaal zo goed mogelijk is. Het zou zonde zijn als u dit pas ervaart na de aanschaf. Pas als u helemaal tevreden bent kunt u de juiste keuze maken. Dat willen wij ook. Daarom kunt u op elke occasion een proefrit maken. 

Wel graag uw geldige legitimatie en/of rijbewijs meenemen uiteraard. Wilt u een proefrit maken? Bij voorkeur dan even een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat uw gewenste tweewieler rijklaar staat als u komt.