Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Crossfietsen

Voor echte durfals gaat er niets boven een rit op een crossfiets. Bij 2wheels vind je kleurrijke crossfietsen voor kinderen van de beste merken, allemaal uitgerust met slimme extra's die het crossen naar een hoger niveau tillen. Natuurlijk mag je bij 2wheels ook op uitstekende service rekenen.

Een gratis vrijblijvende proefrit
Op maat gemaakt advies
Uitstekende verzekeringen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat is een crossfiets?

Op hoge snelheid racen en stunten? Dat kan met een crossfiets. Deze fietsen zijn speciaal ontwikkeld om mee te offroaden. Dankzij de dikke banden met grove profielen is rijden over bospaden en zandverstuivingen geen probleem. Omdat het stunten veel kracht vergt, is ieder onderdeel ontwikkeld voor zware belasting. Dat geldt voor de wielen en het frame, maar ook voor de handvatten.

Alles benodigdheden voor het crossfietsen

Bij 2wheels weten we wat je nodig hebt om volop door de bossen te crossen. Daarom zijn alle kindercrossfietsen voorzien van een aantal handige features. Zo zijn ze uitgerust met V-brakes voor het voor- en achterwiel. Het stuur is 360 graden te draaien en er zijn extra pegs bevestigd op de wielassen. Zo maak je de grootste stunts op je fiets. De 48 spaken zorgen voor extra stabiliteit en stevigheid.

Welke maat kindercrossfiets heb je nodig?

Wil je een crossfiets kopen voor je kind? Dan is het goed om te weten welke maat je nodig hebt. Bij 2wheels vind je bijvoorbeeld een crossfiets van 16 inch, maar ook een crossfiets van 20 inch. Welke maat is de juiste? Dat is helemaal afhankelijk van de lengte van je kind. Houd de volgende richtlijn aan:

  • Crossfiets 16 inch: voor kinderen van 4 tot 6 jaar of kledingmaat 104-110
  • Crossfiets 18 inch: voor kinderen van 4 tot 8 jaar of kledingmaat 110-116
  • Crossfiets 20 inch: voor kinderen van 6 tot 8 jaar of kledingmaat 116-122

Een crossfiets kopen in de leukste kleur

Voor kinderen is het niet alleen belangrijk dat een fiets fijn rijdt. De kleur moet natuurlijk ook helemaal bij ze passen. Dat is geen probleem wanneer je een crossfiets gaat kopen bij 2wheels. In onze collectie vind je tijdloze witte crossfietsen met zwarte banden, maar ook leuke exemplaren met blauwe, groene of rode banden. Is je kind juist op zoek naar een gekleurd frame? Ontdek dan de gele, rode, of groene designs in het assortiment. Natuurlijk kan je kleine ook voor een stoer exemplaar kiezen. Wat dacht je van een zwart of bruin frame met zwarte banden?

Je nieuwe crossfiets verzekeren

Een nieuwe crossfiets kopen is natuurlijk leuk, maar brengt misschien ook wat zorgen met zich mee. Hoe bescherm je de fiets tegen diefstal of beschadigingen? Een goede verzekering kan al veel zorgen wegnemen. Daarom kun je bij 2wheels een passende verzekering afsluiten. We werken met Unigarant Fietsverzekering en bieden je daarom een op maat gemaakte fietsverzekering aan. Bepaal zelf welke basisverzekering je af wilt sluiten en welke risico's je wilt dekken. Vervolgens laat je je kind zorgeloos crossen, want over de fiets hoef je je geen moment zorgen te maken.

Maak een gratis proefrit bij 2wheels

Bij iedere fiets is het belangrijk dat deze goed rijdt, maar bij crossfietsen is dat nog belangrijker. De juiste maat en afstellingen zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt racen en stunten. Daarom is het altijd slim om een gratis proefrit te maken bij 2wheels. Dat kan gewoon bij onze showroom in Rijnsburg. Plan online een proefrit in en wij zorgen ervoor dat er verschillende modellen voor je kind klaarstaan. Onze experts kijken vervolgens goed met je mee om de perfecte crossfiets te vinden voor jouw kind.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten

Meer weten over onze crossfietsen?

Wil je graag meer informatie over onze crossfietsen of onze service? Schroom niet en neem contact op met de specialisten van 2wheels. Bel ons via 071 565 2233 of stuur een e-mail naar info@2wheels.nl