E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Fatbikes

De unieke uitstraling van de fatbike.

Voorheen was de snorfiets een populaire keuze voor jongeren, omdat het een relatief betaalbaar en snel vervoermiddel is. De helmplicht heeft er echter toe geleid dat veel jongeren hun snorfiets hebben verkocht. 

Fatbikes vallen op door hun dikke banden en robuuste uiterlijk. Dit maakt ze een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een fiets die zich onderscheidt van de massa.

De populariteit van de fatbike in Nederland zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien.

Onze fatbike merken: AGM GT250 FatbikeKnaap BikesPhatfourRuff Cycles, TOMOS FatbikesWindgoo.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fatbike kopen bij 2wheels

Ontdek de kracht van de elektrische fatbike! Met extra dikke banden bieden onze fatbikes niet alleen extra stabiliteit tijdens het rijden, maar geven ze ook nog eens een stoer uiterlijk aan de fiets. Geen gedoe meer met wrijving op de ondergrond – onze fatbikes zijn elektrische fietsen en ontworpen om je moeiteloos vooruit te laten gaan op elk terrein. En het beste van alles? Je hebt geen rijbewijs nodig en mag gewoon het fietspad op.

Onze fatbikes zijn de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser die op zoek is naar een robuuste en krachtige elektrische fiets. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen e-fatbike bij 2wheels!

Snel en voordelig geleverd door heel Nederland Snel en voordelig geleverd door heel Nederland
Uitsluitend A-merken scooters en fietsen Uitsluitend A-merken scooters en fietsen
Bovag garantie, kopen met zekerheid Bovag garantie, kopen met zekerheid
Achteraf betalen mogelijk Achteraf betalen mogelijk

Verschillende merken e-fatbikes

Er zijn diverse bekende merken die e-fatbikes aanbieden, elk met hun eigen specifieke kenmerken en stijl. Ontdek wat ieder merk te bieden heeft en wat voor jou de beste fatbike is:

Phatfour fatbikes

Een van de elektrische fatbike merken die je terugvindt in ons assortiment is Phatfour. Ons assortiment bevat de Phatfour FLB+ en de Phatfour FLS+, maar ook zowel de Phatfour FLX als de Phatfour FLX+. Stuk voor stuk ontworpen en met de hand gebouwd in Nederland met oer-Hollandse kwaliteit en stijlvol design. Met de fijne zithoogte en vele optionele accessoires om de fiets helemaal te personaliseren, is een Phatfour fatbike perfect voor dagelijks woon-werkverkeer of gewoon om lekker mee rond te cruisen in het zonnetje.

Onze Phatfour fatbikes zijn niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook nog eens duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Een Phatfour fatbike is dan ook perfect voor dagelijks woon-werkverkeer of gewoon om lekker mee rond te cruisen in het zonnetje.

Bekijk alle Phatfour fatbikes

Knaap Bikes fatbikes

Op zoek naar een elektrische fatbike die fantastische prestaties combineert met een opvallend design? Dan zijn Knaap Bikes elektrische fatbikes de perfecte keuze voor jou! Het opvallendste aan de Knaap Bikes is ongetwijfeld de tweezits basis, waardoor je gezellig met z'n tweeën kunt genieten van een unieke fietservaring. Bij 2wheels kun je de Knaap Bikes AMS Black Edition, Knaap Bikes AMS Space Grey Edition en de extra luxe Knaap Bikes RTD Fatbike bestellen. Of wat dacht je van de stoere Knaap BCN en de Knaap LON met lage instap? Kies de perfecte Knaap Bike die past bij jouw stijl en behoeften en ervaar de kracht en prestaties van deze unieke tweepersoons elektrische fatbikes.

Bekijk alle Knaap Bikes fatbikes

RUFF CYCLES fatbikes

RUFF CYCLES zijn de enige in ons assortiment met een middenmotor. Deze "Made in Germany" fatbikes zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn uitgerust met het beroemde BOSCH systeem. De RUFF CYCLES hebben een stoere uitstraling en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een indrukwekkend uiterlijk en gevoel. Met de vele accessoires die beschikbaar zijn voor dit merk, pas je de fatbike helemaal aan naar jouw persoonlijke stijl.

Voor vrouwen is er de speciale Lil'Missy uitvoering, terwijl de Lil'Buddy een hogere opstap heeft. Voor de lange rijders is de Biggie is ideaal. En als je echt iets unieks wilt, stap dan op The Ruffian. Deze fatbike is naar onze mening een van de meest indrukwekkende en stoere e-bikes op de markt.

Bekijk alle RUFF CYCLES fatbikes

AGM fatbikes

Last but not least hebben we ook nog de AGM elektrische fatbikes. Met de ultradikke banden en krachtige motoren, doen deze fatbikes eerder denken aan een brommer dan aan een fiets. Met een topsnelheid van 25 km/h en een actieradius van maar liefst 80 km, kun je lang en ver op deze fatbike rijden. En het beste van alles? De AGM fatbikes zijn zeer competitief geprijsd in vergelijking met andere fatbikes op de markt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw AGM fatbike en ervaar de ultieme rijervaring op de weg en offroad.

Bekijk alle AGM fatbikes

Verzeker je fatbike bij 2wheels!

Bij ons kun je gewoon je nieuwe fatbike blijven verzekeren tegen diefstal en schade. Zelfs af te sluiten voor 3 jaar lang als je dat wilt! We adviseren je graag over de mogelijkheden voor beveiliging van je trotse bezit.

Lees alles over onze fatbike verzekering

Fatbike leasen

Wil je graag een fatbike, maar past het kopen van een nieuwe fatbike momenteel niet binnen jouw budget? Bij 2wheels bieden we de mogelijkheid om een fatbike te leasen. Of je nu kiest voor financial lease, private lease of een lease via je werkgever (fatbike van de zaak), bij ons is het allemaal mogelijk. Zo geniet je toch van een gloednieuwe fatbike, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

Maak een gratis proefrit

Kom langs in ons ruim opgezette winkel in Rijnsburg en bewonder onze collectie fat e-bikes met eigen ogen. Maak gerust een gratis proefrit en ervaar zelf hoe het is om op zo'n stoere elektrische fiets te rijden. Onze fatbike-experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste fatbike voor jou.

Heb je vragen over onze fatbikes? Neem contact op met 2wheels

Meer weten over onze elektrische fatbikes? Je bereikt ons via 071-5652233 of info@wheels.nl. Onze specialisten staan je graag te woord.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             Gesloten (open op afspraak)
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten