E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Knaap Bikes

Ben je op zoek naar een elektrische fiets waarmee je comfortabel van A naar B rijdt? Met een robuuste fatbike van Knaap Bikes is ieder ritje een feest. Bij 2wheels zijn we erkend dealer van Knaap Bikes fietsen, daarom dat je ieder model terugvindt in ons assortiment.

Aantrekkelijk geprijsd
 Mogelijkheid tot achteraf of gespreid betalen
 Leasen mogelijk (private lease of fiets van de zaak)
 Gratis proefrit

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Over Knaap Bikes

Elektrische fietsen zijn de laatste jaren enorm in opkomst. In 2019 werden er zelfs voor het eerst meer e-bikes dan traditionele fietsen verkocht in Nederland. Met al dat elektrische fietsengeweld duiken er ook steeds meer merken op. Knaap Bikes is er hier een van. Het Nederlandse merk produceert elektrische fatbikes die prestaties en comfort combineren met een opvallend design.

Het meest in het oog springende van de Knaap Bikes is misschien wel de unieke tweezits basis. Je ziet het inderdaad goed: een Knaap Bike is een tweepersoons e-bike en is hiermee uniek in zijn soort. Los van het doordachte design is een Knaap Bike ook enorm krachtig met zijn topsnelheid van 25 km per uur en een actieradius tot maar liefst 140 kilometer. En dat zonder dat je er een rijbewijs voor nodig hebt!

De hoogwaardige onderdelen van Knaap Bikes uitgelicht

Maximumsnelheid van 25 km/h

Met een elektrische fatbike van Knaap Bikes fiets je maximaal 25 km/h. En je hebt er geen kenteken of aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. Bovendien zijn ze geschikt voor mensen onder de 16. Een perfect alternatief voor een brommer of scooter dus!

Veilig en milieubewust

Veiligheid staat bij de ontwerpers van Knaap Bikes altijd voorop. De subliem doordachte ontwerpen zijn innovatief en milieuvriendelijk.

Eenvoudig te onderhouden

Alle onderdelen en componenten van de Knaap Bikes zijn 100% modulair en afzonderlijk te onderhouden en vervangen.

Proefrit maken? Kom langs in onze winkel nabij Leiden

Als je een elektrische fiets koopt, dan wil je natuurlijk wel dat hij perfect aansluit op je wensen en behoeftes. Om ervan verzekerd te zijn dat je de ultieme e-bike koopt, kun je hem altijd gratis komen uitproberen bij ons in Rijnsburg, nabij Leiden. Dit geldt uiteraard ook voor de Knaap Bikes. Onze specialisten voorzien je van advies en je kunt de verschillende modellen naar hartenlust uitproberen, zodat je altijd de beste keuze maakt. Plan direct je proefrit in.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 16:00 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur
Zondag:Gesloten

Elektrische fiets leasen

Een e-bike is een flinke investering die niet voor iedereen zomaar even gedaan kan worden. Wist je dat het leasen van een elektrische fiets ook tot de mogelijkheden behoort? Leasen kan zowel privé (private lease) of via je werkgever (zakelijke lease, fiets van de zaak). Zo heb je wel het gemak van een gloednieuwe elektrische fiets, maar betaal je niet het volle pond. Lees hier meer over het leasen van een elektrische fiets.

Veelgestelde vragen over Knaap Bikes

Onze medewerkers krijgen regelmatig dezelfde vragen over de verschillende Knaap Bikes die we aanbieden. We hebben enkele veelgestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Zit er garantie op de Knaap Bikes?

Ja, iedere Knaap Bike wordt standaard geleverd met 2 jaar volledige garantie op de batterij, het frame, het controlesysteem, de motor en het display. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals de banden en remmen, vallen logischerwijs niet onder de standaardgarantie.

Zijn de Knaap Bikes regenbestendig?

Knaap Bikes is een Nederlands bedrijf, het is dus geen wonder dat al hun e-bikes 100% regenbestendig zijn.

Hoe ver kun je rijden op een volle batterij?

Onder ideale omstandigheden kun je tot wel 140 km ver rijden op een volle batterij. De Samsung Lithium-ion accu is eenvoudig te verwijderen om hem op te laden.

Wat is het maximale draaggewicht van de Knaap Bikes?

Het maximale draaggewicht bedraagt 160 kg. Dankzij de inventieve tweezits basis kun je met twee volwassenen op deze elektrische fatbike rijden.

Mag ik op een Knaap Bike rijden zonder rijbewijs en verzekering?

Jazeker! Alle modellen van Knaap mag je in de hele EU besturen zonder rijbewijs, verzekering of minimumleeftijd. Bovendien is een helm niet verplicht. Wel moet je natuurlijk op het fietspad rijden met je Knaap Bike.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op via 071-5652233 of stuur een mail naar info@2wheels.nl. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze Knaap Bikes.