WELL HELLO THERE.

Maak kennis met jouw nieuwe stadsveroveraar, Monasso. Uitgerust met een fluisterstille Bosch elektromotor, een uitneembare LG lithium ion batterij, een rotsvast alarm en cruise control. Niet alleen bewust op de weg, maar ook bewust in de portemonnee. Alledaagse sluipkosten behoren met de Monasso e-scooter tot het verleden. 

Monasso pagina

Je trekt stevig op, om soepel en geruisloos de weg te verkennen. Voor de lange ritten schakel je over op cruise control, voor je het weet ben je al aangekomen. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je Monasso e-scooter, zonder schadelijke uitlaatgassen of lawaai. Daar gaat iedereen op vooruit.

Parkeerkosten, eindeloze tramritten, tankbonnetjes: je mag ze allemaal doorstrepen. Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot wel 800 euro per 10.000 km.

Premium features, standaard voorzien van telefoonhouder en twee usb-telefoonladers, en strak design en nuttige extra’s. Jouw Monasso is van kop tot staart uitgerust met details die ertoe doen. 
 

Benieuwd hoe een Monasso rijdt? 

Maak onderaan deze pagina via het formulier een afspraak voor een proefrit op een Monasso scooter, of bekijk de Monasso E-scooter in onze webshop.
 

 

Waarom een Monasso E-scooter kopen?

  Verkrijgbaar in zowel 25km als 45km uitvoering

  Degelijke Bosch Elektro-motor en LG Lithium-Ion accu

✔  Zo'n 60km actieradius, uitbreidbaar naar 120km met 2e accu

  Voorzien van alarm met startblokkering en dubbele USB lader

    5 fraaie kleuren: Glanswit, Glanszwart, Matrood, Matblauw, Matzwart

  2 Jaar garantie,  gratis servicebeurt bij 500 km 

 

 
Meer weten over de Monasso? Bekijk de veel gestelde vragen

 

 

  

PLAN NU EEN GRATIS PROEFRIT:

* Vereiste velden