Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

AGM

AGM Goccia e-scooter Tomos


Maak kennis met de AGM Goccia GEV1000

ACTIE:  Rijklaar en inclusief kenteken voor € 1599.-  i.p.v. € 1,798,-  

Krachtig, wendbaar en betaalbaar.

AGM Goccia

De AGM Goccia GEV1000 heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit, en met een actieradius tot wel 80 km zijn grotere afstanden geen enkel probleem. Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar.

De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort. Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Aandacht voor elk detail.

Bij het ontwerpen van de AGM Goccia GEV1000 is aan elk detail gedacht. Het compacte design en de retro-elementen geven deze elektrische scooter zijn eigen identiteit. Ook op technisch gebied is elk onderdeel zorgvuldig gekozen, alles om je een unieke rijervaring te kunnen bieden.

AGM Goccia

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia GEV1000 geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Alarm + key-less rijden

De sleutel kan je op zak houden want de AGM Goccia GEV1000 is aan- en uit te zetten met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening is bovendien het alarm te activeren.

Specificaties.

 Motor:
De krachtige 1.000W naafmotor gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit leidt tot veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de AGM Goccia GEV1000 zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem. Doordat de naafmotor in het achterwiel is geïntegreerd is de naafmotor aan zeer geringe slijtage onderhevig en dus zeer onderhoudsarm.

 
Accu:

De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met een compacte uitneembare 20Ah lithium-ion accu. De compacte accu zit het onder het zadel en haal je eenvoudig uit de scooter. De accu kan met de bijgeleverde oplader binnen 4 uur volledig worden opgeladen. Het is ook mogelijk om de accu in de scooter op te laden. Ook is er een 30Ah versie beschikbaar. Deze heeft een meerprijs van 300.- vergeleken met de 20Ah versie

 Actieradius:
De Goccia voorzien van 20Ah accu heeft een actieradius van maximaal 50-60km (bij 25 km/h) en is dus voldoende om onbezorgd op weg te gaan en eenvoudig grote afstanden te rijden. De 30Ah versie kan zelfs zo'n 70 tot 80km halen.

 
Slimme features:
De AGM Goccia GEV1000 is standaard voorzien van een digitaal display, alarmsysteem, USB-aansluiting, 2 rij modi en key-less startsysteem.

 
Snelheid:
De AGM Goccia GEV1000 is leverbaar in zowel snorfiets (25km) als bromfiets (45 km) uitvoering.

 Afmetingen:
Door het compacte formaat is de scooter zeer wendbaar. De afmeting van de AGM Gocca GEV1000 zijn 1.700 x 660 x 1.050 mm. Door de lage opstap is de scooter makkelijk in gebruik. Dit in combinatie met verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

 
Gewicht:
De AGM Goccia GEV1000 heeft een gewicht van 55 kg (excl. accu). De accu heeft een gewicht 8 kg. Door het beperkte gewicht is de scooter zeer wendbaar en makkelijk op zijn standaard te zetten.

✓ 
Banden en remsysteem:
De AGM Goccia GEV1000 is voorzien van 14 inch wielen, een schijfrem voor en een trommelrem in het achterwiel. Door de grote 14 inch wielen is de scooter zeer wendbaar.

 
Schokbrekers:
De AGM Goccia GEV1000 is uitgerust met dubbele schokbrekers voor en achter.

✓ 
Verlichting:
Zowel voor als achter is de AGM Goccia GEV1000 voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Geïnteresseerd? Bekijk hem dan in onze webshop.


Wil je Goccia graag ervaren door het maken van een proefrit?

Vul dan onderstaand formulier in en vraag een proefrit aan. Heb je liever dat we je terugbellen op een moment dat het jou uitkomt?
Laat dan hier je nummer achter en we nemen contact op!      

Vraag een proefrit aan

Captcha

* Vereiste velden