E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Verende Zadelpen

kinekt

Cirrus Cycles Kinekt

De geveerde Kinekt zadelpennen van Cirrus Cycles zorgen voor een soepele rit, ongeacht het type fiets dat u kiest of het soort terrein waarop u zich begeeft. Ze verhogen het comfort in het zadel en verminderen vermoeidheid van rug, benen en heupen, zodat u optimaal kunt genieten van elke pedaalslag, tijdens elke rit.

Alle Kinekt verende zadelpennen zijn eenvoudig te installeren en af te stellen, en worden geleverd met een reeks van veren, zodat u het rijgevoel kunt afstemmen op uw gewicht en voorkeuren. Onze zadelpennen zijn ook voorzien van een veervoorspanning afstelknop, zodat u de prestaties van uw Kinekt geveerde zadelpen verder kunt verfijnen.

De Kinekt Verende zadelpen (Bodyfloat): Voorkom of verminder rug- en bekkenklachten tijdens het fietsen. Cirrus Cycles Kinekt
Prachtig ontwerp, degelijke materialen en een oplossing voor veel klachten en pijntjes.

Overtuig jezelf!

Waarom een Kinekt Bodyfloat verende zadelpen kopen bij 2wheels?

✔ Gratis verzonden
✔ Gratis omruilen
✔ We zijn officieel dealer
✔ Ruime voorraad, dus snel geleverd!

Op zoek naar een Kinekt verende stuurpen? >Klik dan hier<

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Last van rug- of bekkenklachten? Maar toch graag op pad op uw fiets of E-bike.

De oplossing is de revolutionaire Kinekt SeatpostCirrus Cycles BodyFloat verende zadelpen. En dat is er niet zomaar één.

Dankzij de dubbele vering dempt hij oneffenheden op de weg. De veervoorspanning is eenvoudig verstelbaar zodat comfort geboden wordt. En dankzij de speciale constructie gaat er geen bewegingsenergie verloren. Dat komt nog al wel eens voor met 'standaard' verende zadelpennen. Dat is natuurlijk een groot voordeel.

De Kinekt Bodyfloat LR of XR verende zadelpen kopen

De KinektLR en XR zadelpennen zijn geschikt voor sportfietsen, maar ook uitermate geschikt voor E-bikes of stadsfietsen. Er zijn drie diktes van de zadelpen verkrijgbaar. Namelijk 27.2mm, 30.9mm en 31.6mm. Dit zijn de meest voorkomende maten. Heb je een andere maat zadelpen? Dankzij de optionele shim vulbusjes kun je de Bodyfloat verende zadelpen praktisch op elke fiets monteren. De lengte van de pen is doorgaans 350mm (short) en 420mm (long). De prijs van de Kinekt verende zadelpen is 299 Euro voor de 'normale' LR en XR aluminium versie en 395 Euro voor de LR carbon of de XR carbon uitvoering.

De zadelpen wordt standaard geleverd met extra setje veren, zodat je eventueel de demping kan nastellen. Zo is het gewicht van de berijder van 20 kg tot +- 120 kg geschikt voor deze zadelpen. Erg handig is de Bodyfloat Hand Tune Knob. Hiermee kun je tijdens het rijden eenvoudig de veervoorspanning afstellen naar jouw ideale demping.

Kom langs onze winkel en kom proefzitten. Meerdere klanten gingen je al voor en zijn inmiddels dolblij en weer helemaal actief met hun fiets.

Maar ook zonder klachten is dit een top product, het verhoogt het comfort. Tip: Vraag onze monteurs om de zadelpen te monteren op je eigen fiets voor een vrijblijvende proefrit. Verbaas je van het extra comfort van de Bodyfloat. Fietsen wordt weer leuk of wordt nog leuker!

Kinekt verende stuurpen kopen

Voor maximaal comfort combineer je de Kinekt verende zadelpen met een verende stuurpen, ook van het merk Kinekt. Hiermee belast je je polsen en schouders een stuk minder. Oneffenheden in de weg komen minder hard aan op het stuur.