E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233        WhatsApp:  06-58 926 381

Verende Zadelpennen

 

De Kinekt Verende zadelpen (Bodyfloat): Voorkom of verminder rug- en bekkenklachten tijdens het fietsen.
Prachtig ontwerp, degelijke materialen en een oplossing voor veel klachten en pijntjes.

Overtuig jezelf!

Waarom een Bodyfloat verende zadelpen kopen bij 2wheels?

✔ Gratis verzonden
✔ Gratis omruilen
✔ We zijn officieel dealer
✔ Ruime voorraad, dus snel geleverd!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

 

Last van rug- of bekkenklachten? Maar toch graag op pad op uw fiets of E-bike.

De oplossing is de revolutionaire Kinekt SeatpostCirrus Cycles BodyFloat verende zadelpen. En dat is er niet zomaar één.

Dankzij de dubbele vering dempt hij oneffenheden op de weg. De veervoorspanning is eenvoudig verstelbaar zodat comfort geboden wordt. En dankzij de speciale constructie gaat er geen bewegingsenergie verloren. Dat komt nog al wel eens voor met 'standaard' verende zadelpennen. Dat is natuurlijk een groot voordeel.

De Bodyfloat zadelpennen zijn geschikt voor sportfietsen, maar ook uitermate geschikt voor E-bikes of stadsfietsen. Er zijn twee dikte's van de zadelpen verkrijgbaar. Namelijk 27.2 mm en 31.6mm.  Dit zijn de meest vookomende maten. Heb je een andere maat zadelpen? Dankzij de optionele shim vulbusjes kunnen we de Bodyfloat verende zadelpen praktisch op elke fiets monteren.

De zadelpen wordt standaard geleverd met extra setje veren, zodat je eventueel de demping kan nastellen. Zo is het gewicht van de berijder van 20kg tot +- 150 geschikt voor deze zadelpen. Erg handig is de Bodyfloat Hand Tune Knob. Hiermee kun je tijdens het rijden eenvoudig de veervoorspanning afstellen naar jouw ideale demping.

Kom langs onze winkel en kom proef zitten. Meerdere klanten gingen u al voor en zijn inmiddels dolblij en weer helemaal actief met hun fiets.

Maar ook zonder klachten is dit een top product, het verhoogt het comfort. Tip: Vraag onze monteurs om de zadelpen te monteren op je eigen fiets voor een vrijblijvende proefrit. Verbaas je van het extra comfort van de Bodyfloat. Fietsen wordt weer leuk of wordt nog leuker!