Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Verende Zadelpen

kinekt

Cirrus Cycles Kinekt

De geveerde Kinekt zadelpennen van Cirrus Cycles zorgen voor een soepele rit, ongeacht het type fiets dat u kiest of het soort terrein waarop u zich begeeft. Ze verhogen het comfort in het zadel en verminderen vermoeidheid van rug, benen en heupen, zodat u optimaal kunt genieten van elke pedaalslag, tijdens elke rit.

Alle Kinekt verende zadelpennen zijn eenvoudig te installeren en af te stellen, en worden geleverd met een reeks van veren, zodat u het rijgevoel kunt afstemmen op uw gewicht en voorkeuren. Onze zadelpennen zijn ook voorzien van een veervoorspanning afstelknop, zodat u de prestaties van uw Kinekt geveerde zadelpen verder kunt verfijnen.

De Kinekt Verende zadelpen (Bodyfloat): Voorkom of verminder rug- en bekkenklachten tijdens het fietsen. Cirrus Cycles Kinekt
Prachtig ontwerp, degelijke materialen en een oplossing voor veel klachten en pijntjes.

Overtuig jezelf!

Waarom een Kinekt Bodyfloat verende zadelpen kopen bij 2wheels?

✔ Gratis verzonden
✔ Gratis omruilen
✔ We zijn officieel dealer
✔ Ruime voorraad, dus snel geleverd!

Op zoek naar een Kinekt verende stuurpen? >Klik dan hier<

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Last van rug- of bekkenklachten? Maar toch graag op pad op uw fiets of E-bike.

De oplossing is de revolutionaire Kinekt Seatpost verende zadelpen van Cirrus Cycles. En dat is er niet zomaar een.

Dankzij de dubbele vering dempt hij oneffenheden op de weg. De veervoorspanning is eenvoudig verstelbaar zodat comfort geboden wordt. En dankzij de speciale constructie gaat er geen bewegingsenergie verloren. Dat komt nog al wel eens voor met 'standaard' verende zadelpennen. Dat is natuurlijk een groot voordeel.

De Bodyfloat zadelpennen zijn geschikt voor sportfietsen, maar ook uitermate geschikt voor E-bikes of stadsfietsen. Er zijn twee diktes van de zadelpen verkrijgbaar. Namelijk 27.2 mm en 31.6mm.  Dit zijn de voorkomendste maten. Heb je een andere maat zadelpen? Dankzij de optionele shim vulbusjes kunnen we de Bodyfloat verende zadelpen praktisch op elke fiets monteren.

De zadelpen wordt standaard geleverd met extra setje veren, zodat je eventueel de demping kan nastellen. Zo is het gewicht van de berijder van 20kg tot +- 150 geschikt voor deze zadelpen. Handig is de Cirrus Cycles Kinekt Hand Tune Knob. Hiermee kun je tijdens het rijden eenvoudig de veervoorspanning afstellen naar je ideale demping.

Kom langs onze winkel en kom proef zitten. Meerdere klanten gingen u al voor en zijn inmiddels dolblij en weer helemaal actief met hun fiets.

Maar ook zonder klachten is dit een top product, het verhoogt het comfort. Tip: Vraag onze monteurs om de zadelpen te monteren op je eigen fiets voor een vrijblijvende proefrit. Verbaas je van het extra comfort van de Bodyfloat. Fietsen wordt weer leuk of wordt nog leuker!