content_copy

E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

Phatfour accessoires

Maak je Phatfour FLB+ of FLS+ e-bike compleet met deze gave en praktische accessoires. Ook vind je hier belangrijke zaken zoals items die je beveiliging en onderhoud van je kostbare Fatbike op orde brengen.

Kijk snel verder.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stoere en handige accessoires kopen voor je Phatfour FLB+ en FLS+

Bij 2wheels kun je alle beschikbare accessoires kopen om je fatbike nog cooler en/of praktischer te maken. Zo vind je hier een tweepersoons zadel, een voordrager of achterdrager. Om meer bagage mee te kunnen nemen hebben we diverse maten mandjes en een slotenbak beschikbaar. Een 2e accu of een extra acculader kan handig zijn voor de intensieve gebruiker. Zo sta je nooit zonder energie en kun je altijd door.

Te gek!! Een Surfboard rek!

Ga je wel eens surfen en wil je met jouw Phatfour de blits maken bij het strand? Monteer dan het surfoard rek en neem je surfboard overal mee naar toe. Eenvoudig te monteren en te demonteren als je hem even niet gebruikt. Laat de auto voortaan lekker staan en pak de je fatbike naar je surfspot. Bind je board vast, spring op je fiets en verlies vanaf nu geen tijd meer met het zoeken naar een parkeerplek bij het strand.

Kinderen mee? Handige kinderzitjes voor op jouw fatbike

Neem je kid(s) mee achterop of voorop. combineer een achterdrager met een kinderzitje of plaats je kleine op het voorzitje tussen je benen. 

Beveiliging van je Phatfour Ebike

Helaas is goede beveiliging onmisbaar voor je Pfatfour FLB of FLS fatbike. Een goed slot om je fiets op slot te zetten, met ART-2 keuring, zodat het slot voldoet aan de eisen van je verzekering. Combineer een goed slot met een Abus alarm, speciaal voor E-bikes. Wil je maximaal beveiligd zijn, neem dan ook een Loqater Track & Trace systeem, zodat jouw kostbare bezit altijd te volgen is en zal worden teruggevonden door het opsporingsteam van Loqater.

Bekijk de FLB+ en de FLS+ Ebikes hier.