Vacature Scooter Monteur, klik hier!

E-mail:  info@2wheels.nl  Tel:  071-56 52 233

Knaap Bikes accessoires

Maak je Knaap Bikes AMS of RTD E-bike compleet met deze gave en praktische accessoires. Ook vind je hier belangrijke zaken zoals items die je beveiliging en onderhoud van je kostbare Knaap Fatbike op orde brengen.

Kijk snel verder.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stoere en handige accessoires kopen voor je Knaap Bikes AMS en RTD Fatbike

Bij 2wheels koop je alle accessoires voor de Knaap Bike. Een voordrager of achterdrager om je spullen of passagier mee te nemen. Of een zadelverhoger voor als je wat langer bent (geworden). Zo groeit de Knaap bike met je mee. Ook hebben we een tweede accu of acculader voor jouw Knaap bike. Dat kan wel eens handig zijn als je veel kilometers maakt op je fatbike. Een reserve binnenband kan handig zijn. Of een Ride-on antilek behandeling zodat de kans op een lekke band een flink stuk kleiner zal worden.

Kind achterop? Handige kinderzitjes voor op jouw Knaap fatbike

Je kleine trots mee op je Knaap? Monteer een achterdrager in combinatie met een kinderzitje. Ga samen op avontuur en ontdek de buurt!
De kinderzitjes zijn snel afneembaar. Wel zo handig als je even zonder het zitje achterop wilt rijden. De drager kan natuurlijk ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Zoals een mooie mand of een stoere krat. Liever je bagage willen zien tijdens het rijden? neem dan . Zo maak je van jouw Knaap een pakezel!

Hands off: Beveiliging van je Knaap Bikes

Zo'n mooie Knaap bikes wil iedereen wel hebben. Ook de fietsendieven. Jouw Knaap Bikes fatbike beveiligen met een goed slot, een alarm of een Track & Trace systeem is het ultieme wapen om jouw geliefde fatbike te beveiligen tegen oneerlijk volk! Laat je goed adviseren en bezuinig niet op je beveiliging. Het is helaas nodig!
Een alarm en een goedgekeurd slot zorgen ervoor dat het lastig is om de fiets te stelen.
Is je Knaap Bikes toch gestolen en heb je een Loqater Track & Trace ingebouwd? Dan speurt het team van Loqater kostenloos voor je op en haalt hem op samen met de politie.

Binnenbanden en Buitenbanden anden voor je Knaap Bikes AMS en RTD 

Vroeg of laat zijn je banden versleten. Of heb je een keer een lekke band. Alhoewel de Knaap fietsen tegenwoordig worden voorzien van anti-lekbanden kan het altijd nog voorkomen dat je band lek rijft. Niet elke fietsenmaker heeft de banden in deze maat op voorraad. Het is dus slim om een reserve binnenband achter de hand te hebben. Zo kun je snel weer door met harde banden! Een buitenband voor je fatbike bestel je eenvoudig bij 2wheels. Wij leveren de originele Kenda banden. Deze zijn van topkwaliteit.

Anti-lekbanden voor je Knaap Bikes Fatbike

Sinds kort zijn wij dealer van Ride-on. Dit merk heeft een middel op de markt gebracht wat de kans op lekrijden nóg kleiner maakt.
Niet is vervelender dan stilstaan met pech. De kans hierop kun je verkleinen door het middel in je banden te (laten) spuiten.
Heb je geen zin om je band te plakken en wil je de kans op een lekke band kleiner maken? Neem Ride-on. De flesjes worden geleverd inclusief benodigdheden en instructiemateriaal. Daarmee is het eenvoudig zelf te doen en wapen je tegen een lekke band. Uiteraard kunnen wij het ook voor je aanbrengen als je dat wilt.