E-mail: info@2wheels.nl   Tel: 071-56 52 233   Vacature: Scooter Monteur      

Fietshelm

Lekker van de buitenlucht genieten op een fiets of speed pedelec? Dat wil je natuurlijk wel veilig doen. Daarom vind je bij 2wheels een uitgebreide collectie fietshelmen. Deze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en in verschillende maten, kleuren en designs verkrijgbaar. Ontdek de zekerheden van 2wheels:

Uitstekende service
Fijne betaalmogelijkheden
Op maat gemaakt advies

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Is een fietshelm verplicht?

Voor fietsen en e-bikes is het niet verplicht om een helm te dragen. Toch kan het voor je eigen veiligheid aan te raden zijn om altijd met een helm op de fiets te stappen. Voor speed pedelecs, snorfietsen en snorscooters is het sinds 1 januari 2023 wel verplicht om een helm te dragen. Het is dan wel belangrijk om een helm te dragen die ook is ontwikkeld voor deze voertuigen. Vaak zijn dit net wat stevigere helmen die een groter deel van het hoofd bedekken. Je herkent ze aan het NTA 8776 keurmerk.

Hoe vind je de juiste maat fietshelm?

Ga je een fietshelm kopen, dan is het wel belangrijk om de juiste maat te kiezen. Hoe weet je welke maat je hebt? Dat meet je door een touwtje om je hoofd te wikkelen op twee centimeter boven je wenkbrauwen. Meet vervolgens de lengte van het touwtje. Het aantal centimeters is de maat die je nodig hebt voor je fietshelm. Bij 2wheels vind je natuurlijk fietshelmen voor dames en heren in uiteenlopende maten. Zo kun je altijd slagen en veilig op pad met je fiets.

De verschillende soorten fietshelmen van 2wheels

Van fietshelmen voor dames tot fietshelmen voor heren: bij 2wheels vind je wat je zoekt. In onze collectie ontdek je fietshelmen van de beste kwaliteit, allemaal met hun unieke designs en voordelen. We verkopen verschillende soorten merken:

KED fietshelm

KED is een echt familiemerk dat al meer dan 25 jaar de beste fietshelmen maakt voor jong en oud. Dankzij de vele ventilatieopeningen en de FIDLOCK sluiting geniet je van comfort en veiligheid. Je kunt hier niet alleen terecht voor een KED fietshelm. Het merk maakt ook helmen voor speed pedelecs. Met extra veiligheidsfuncties als ingebouwde ledverlichting en een vizier zit je altijd goed.

Polisport fietshelm

Al sinds 1978 maakt Polisport accessoires voor fietsers. Een combinatie van leuke designs en de beste kwaliteit zorgt ervoor dat je een fietshelm van dit merk met plezier draagt. Zo verkopen we de E-city helm. Dit design is modern en minimalistisch, maar heeft ook een uitstekende pasvorm. De helmen van Polisport zijn zelfs goedgekeurd voor gebruik op speed pedelecs en snorfietsen.

Vito Helmets

Vito Helmets is altijd bezig met vernieuwing. Dit merk creëert keer op keer nieuwe helmen die aansluiten op de wensen van fietsers in heel Europa. Zo vind je in onze collectie ook Vito helmen voor snorfietsen en snorscooters. Details als een stevige sluiting, groot vizier en bevestigbare wangkussens zorgen voor extra veel veiligheid en comfort. Het strakke design maakt dat je de helm iedere keer met plezier opzet, terwijl de vele beschikbare maten altijd voor een goede fit zorgen.

Bobike fietshelm

Natuurlijk horen ook Bobike fietshelmen in onze collectie thuis. Dit merk maakt kinderhelmen die dus enkel in kleine maten verkrijgbaar zijn. De zachte kleuren en het moderne design zorgen ervoor dat je kind de helm met plezier opdoet. Je mag ook rekenen op allerlei extra's. Zo zijn de helmen uitgerust met ventilatiegaten en een ingebouwd insectennet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kind het te warm krijgt op de fiets. Door de helm te verstellen met een draaiknop, weet je zeker dat hij altijd goed past. Zo groeit hij ook met je kindje mee.

Alle accessoires voor je fietshelmen

Heb je een fietshelm gevonden waar je helemaal tevreden mee bent? Dan kun je ook nog overwegen om een paar praktische accessoires te kopen. Bij 2wheels hebben we alles wat je nodig hebt. Zo kun je bij ons terecht voor een handig cijferslot met kabel, waarmee je je helm veilig vastmaakt aan je fiets of speed pedelec. Maak je veel tochtjes in de winter? Dan is een helmmuts wat je nodig hebt. Deze draag je onder je helm en zorgt voor extra veel warmte en comfort. Zelfs helmhoezen horen in onze collectie thuis. Deze beschermen je tegen regen wanneer je een tochtje in de buitenlucht maakt.

Ontdek de service van 2wheels

Het blijft belangrijk om de juiste helm te dragen. Vind je het lastig om een goede keuze te maken? Laat je dan helpen door 2wheels. We staan bekend om onze uitstekende service. Zo denken we graag met je mee over het gebruik van je helm en welk model het beste op jouw wensen aansluit. In onze showroom kun je de verschillende modellen op je gemak uitproberen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via 071 565 2233 en info@2wheels.nl om al je vragen te stellen over de fietshelmen in ons assortiment.

2wheels

Rijnsburgerweg 120
2231 AG Rijnsburg

E-mail: info@2wheels.nl
Telefoon: 071-5652233
WhatsApp: 06-20271185

 

Openingstijden

Maandag             09:00 – 16:00 uur
Dinsdag               08:30 – 17:30 uur
Woensdag           08:30 – 17:30 uur
Donderdag          08:30 – 17:30 uur
Vrijdag                 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag              09:00 – 16:00 uur
Zondag                Gesloten