E-mail:  info@2wheels.nl        Tel:  071-56 52 233       

info aanvullende dekkingen anwb bromfietsverzekering

 

Aanvullende dekkingen

 

Naast de keuze uit de vier basisdekkingen, hebt u de mogelijkheid uw verzekering uit te breiden. Zo stelt u zelf uw verzekering samen en bent u alleen voor datgene verzekerd wat u zelf wilt.


U kunt uw verzekering aanvullen met:

  • Ongevallen voor Opzittenden
  • Verhaalsrechtsbijstandverzekering
  • Unigarant Pechhulp
  • Drie jaar aanschafwaardegarantie
  • Eigen risico
  • Bestuurder jonger dan 25 jaar

Ongevallen voor opzittenden

De financiële gevolgen van letselschade door een ongeval met uw bromfiets kunnen snel oplopen. Met de Ongevallen voor Opzittenden vergoeden wij:

  • bij overlijden € 3.000,-;
  • bij blijvende invaliditeit tot maximaal € 30.000,-.  

Verhaalsrechtsbijstandverzekering

Met deze aanvullende verzekering helpt Unigarant in geval van een ongeluk de schade (voertuigschade, letselschade en bijkomende kosten) te verhalen op de tegenpartij als deze daarvoor aansprakelijk is.

Unigarant Pechhulp 

Pech onderweg komt ongelegen. Maar met de Unigarant Pechhulp is het probleem zo verholpen. Dankzij een (nood)reparatie bent u snel weer op weg. En is reparatie onderweg niet mogelijk? Dan wordt u, samen met uw bromfiets, naar een tweewielerspecialist of naar huis gebracht.

U heeft gedurende de looptijd van de verzekering recht op:

  • Kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen).
  • Gratis vervoer van u en uw scooter, brom- of snorfiets als reparatie onderweg niet mogelijk is. Unigarant Pechhulp wordt uitgevoerd door de ANWB.

Drie jaar aanschafwaardegarantie

De Unigarant Bromfietsverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers.

Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de drie jaar aanschafwaardegarantie bent u maar liefst drie jaar verzekerd van uw aankoopbedrag.

Eigen risico

Voor schade aan de bromfiets geldt standaard een eigen risico van € 125,-. ls uw bromfiets uitgerust met een SCM goedgekeurd track & trace (voertuigvolg) systeem, dan krijgt u € 125,- korting op het eigen risico bij diefstal(schade).

Wilt u liever geen eigen risico? Dat kan. Wilt u juist een hoger eigen risico? Dat kan ook. U kunt het eigen risico verhogen tot € 350,-.

Bestuurder jonger dan 25 jaar

Bent u jonger dan 25 jaar, dan bent u altijd verzekerd. Dus ook wanneer u uw tweewieler aan een jongere bestuurder uitleent.

Bent u 25 jaar of ouder en leent u uw brom- of snorfiets uit aan een bestuurder jonger dan 25 jaar? Weet dan dat schade veroorzaakt door die jongere bestuurder niet is meeverzekerd. En WA-schade wordt volledig op u verhaald. U kunt een bestuurder jonger dan 25 jaar meeverzekeren door hem of haar op te geven als hoofdbestuurder. Dan betaalt u hiervoor een juiste premie.

 

GA TERUG NAAR HET OVERZICHT BROMFIETS- EN SCOOTERVERZEKERINGEN